Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Μυαλό....κουκούτσι!

Επιπόλαιος και κακός ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Θήβα.
Ο Γιώργος Θέος άφησε την ομάδα με 10 παίκτες από το 33' μετά από μία κουτή ενέργειά του που ξεγέλασε τον κακό ρέφερι του παιχνιδιού ο οποίος αντί να αποβάλλει τον παίκτη της Θήβας απέβαλλε τον ερυθρόλευκο ποδοσφαιριστή.






Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Καραγκιολίδη στο τέρμα και τους Τόσκα και Νόνη στο κέντρο της άμυνας.Στα δύο άκρα αγωνίστηκαν οι Γελαδάρης και Σάββας. Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Κόκας και Ρόκας με τους Θέο και Ευθυμιάδη να παίζουν στις πτέρυγες και το Διβανέ πίσω από τον φορ Χρήστου.

Ο Ολυμπιακός δεν θύμισε την ομάδα που μονοπωλεί τα τελευταία έξι παιχνίδια.Ήταν στην καλύτερη...μέτριος και ακόμα και με 11 παίκτες δεν έδειξε να απειλεί ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

Η ισσοροπία του παιχνιδιού άλλαξε ριζικά μετά την ανόητη αποβολή του Θέου.

Η Θήβα είχε τις ,έστω λίγες, τελικές και κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 50' με τον Χατζηλάμπρο.
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να γίνει σε κανένα σημείο επικίνδυνος και σε αυτό συντέλεσε και η ατολμία του Μπακάλη να παίξει με περισσότερους επιθετικούς.

ΑΟ Θήβα: Μόνος, Πλατέλλας, Τόπι, Χατζηλάμπρος, Χριστοδουλόπουλος (80’ Βουρνάζος), Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Κοτώρος (46’ Γιαλός), Σουμάχ (76’ Κοτσαλάς), Κάρλος, Ζυγογιάννης (55’ Μάγγας)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Ρόκας, Δ. Κόκας, Διβανές (70’ Μέμμος), Χρήστου (65’ Σέττος), Θέος, Ευθυμιάδης.

 



Κάρτες: 
33’ Θέος , 90' Σάββας



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Ζαχαρόπουλος ήταν κάκιστος με αρκετά λάθη υπέρ των γηπεδούχων.Το μεγαλύτερο εξ αυτών το πέναλτι πάνω στον Χρήστου που το εκανε "γαργάρα".
Αλλά και η αποβολή Θέου θέλει κουβέντα αφού ο παίκτης της Θήβας πέφτει θεατρικά και με πλονζόν μετά την...προσποίηση του Γιώργου.



Μας άρεσε.... 
Ο Κόκας δέιχνει πως είναι ο παίκτης για όλες τις δουλειές αφού ανταποκρίνετε και σε θέσεις ανάγκης.
Δεν μας άρεσε...
Η  φοβία του Μπακάλη να στήσει την ομάδα σαν κρατιαία αφού ακόμα και στα τελευταία λεπτά δεν έπειξε με αρκετούς επιθετικούς παίκτες.


Είπαν:

Μπακάλης:«Χάσαμε ένα παιχνίδι που νομίζω ότι κρίθηκε στην αριθμητική υπεροχή του αντιπάλου. Καθοριστική ήταν η αποβολή του Θέου για μας, η οποία ήρθε πολύ νωρίς. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και για 15 λεπτά είχαμε τον πλήρη έλεγχο, πολύ καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και ο αντίπαλος δεν μπορούσε να πιέσει κα προσπαθούσε να βρει ανοιχτούς χώρους και να παίξει την κόντρα. Πρώτη φάση της Θήβας ήταν με το δοκάρι του Χατζηλάμπρου. Συνεχίσαμε στον καλό ρυθμό του πρώτου μέρους, αλλά ήρθε η αποβολή. Έγινε και ένα πέναλτι που, όπως μας είπε στ’ αποδυτήρια ο Χρήστου, ο αντίπαλος τον βρήκε στο πόδι.
Εκεί θα μπορούσε να είχε γίνει το 0-1 και να ‘χαμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η αποβολή μας ανάγκασε να οργανωθούμε πίσω στην άμυνα κα να ψάξουμε την κόντρα. Νομίζω ότι τα καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ένα αμυντικό μας λάθος μας στοίχισε. Νομίζω ότι, αν δεν ελέγξουμε αυτές τις φάσεις, μοιραία θα χάνουμε μ’ αυτόν τον τρόπο. Το τελευταίο 20λεπτο μπορώ να πω ότι τα παιδιά είχαν πολλές δυνάμεις, υπερέβαλαν εαυτούς και νομίζω ότι δε φαινόταν ότι ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Εμείς είχαμε την κυριαρχία, εμείς είχαμε τις ψιλοευκαιρίες, χωρίς τη μεγάλη φάση. Βάσει εικόνας αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα, μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό και να φύγουμε ευχαριστημένοι».
»

Παχατουρίδης:«»


Μικρά&πικάντικα







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...