Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ο Ολυμπιακός θα βρει τον δρόμο του...

Δικαιωμένος δηλώνει ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος με την κατάληξη της διοίκησης Μποτσιβάλη. 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 9.86 αποκάλυψε πως είναι δίπλα στην ομάδα συμβουλευτικά ,ενώ τόνισε πως αν δεν γινόταν η ανάληψη της διοίκησης από τον Ερασιτέχνη ο Ολυμπιακός θα υποβιβαζόταν.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Εγώ δικαιώθηκα στην πράξη με τα τραγικά λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό και το στήσιμο της ομάδας το καλοκαίρι.Κάποιοι μπερδευτήκαν μάλλον.Σαν να πάω να γίνω εγώ πιλότος να οδηγήσω αεροπλάνο...αλλά θέλαν γρήγορους παίκτες στα πλάγια και στον άξονα. Σε μία παρέμβαση είχα πει πως δεν βλέπω την επόμενη ημέρα.Το είχα δει πως θα συμβεί.
Τραγικά λάθη έγιναν με την πρόσληψη του Ζιώγα.Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο αλλά δεν είναι προπονητής για τον Ολυμπιακό που θέλει να χτυπήσει πρωτάθλημα. Εγώ προτιμούσα τον Βαζάκα γιατί είναι άνθρωπος που αντέχει στην πίεση και κάνει για πρωταθλητισμό.Ο Μπακάλης ξέρει την κατηγορία ,δουλεύει προσπαθεί και έχει δείξει πως τα έχει καταφέρει σε επίπεδο Γ Έθνικής .Δεν υπήρχε λόγος να αλλάξουμε τον Μπακάλη αυτή την στιγμή.

Τα λάθη που έγιναν τα βρήκαμε μπροστά μας και καταλήξαμε κάτω από την ζώνη υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός με τους νέους παίκτες θα είναι άλλη ομάδα.Μαζί με δύο ακόμα προσθήκες που πιστεύω πως θα πραγματοποιήσει θα είναι άλλη ομάδα.Όλα τα παιδιά έχουν γεμάτες χρονιές και έχουν κάνει πρωταθλητισμό .Μπορεί και κάποιο παιδί να μην κολλήσει...στο ποδόσφαιρο είναι αυτά.

Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται σέντερ φορ αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Είχαμε τον Φλίγκο και κάποιοι τον άφησαν να φύγει.Επαφές έχουν γίνει με πολλούς ποδοσφαιριστές ,όχι μόνο με τον Φλίγκο.Πριν ένα μήνα κανείς δεν ήθελε να έρθει στην ομάδα.Την είχαν αποξιώσει .Τώρα με την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από τον Ερασιτέχνη το κλίμα έχει αλλάξει.
Έχει γίνει πρόταση και στον Εμίλιο Ουρτάδο. Θα καθίσουμε κάτω και ο προπονητής θα αποφασίσει.Εγώ δουλεύω συμβουλευτικά...Το θέμα είναι η ομάδα να μην πέσει κατηγορία.Αν δεν γινόταν οι αλλαγές την τελευταία στιγμή η ομάδα του χρόνου θα έπαιζε τοπικό.
Δεν είδα να ασκεί κριτική κανένας αυτήν την περίοδο.Να βρεθεί να κάτσει κάποιος να του πει...έλα εδώ ρε άνθρωπε...ένα και ένα κάνει δύο.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει 1000 και 1500 άτομα στο γήπεδο.
Το πρώτο βήμα είναι να σωθεί η ομάδα.Θεωρώ πως θα γίνει.Μέχρι την νέα περίοδο έχουμε καιρό.Εγώ θα είμαι εκεί ,οικονομικά ,συμβουλευτικά.Εγώ είμαι Ολυμπιακός.Όποιος και να ηγείται...Εγώ και τον Μποτσιβάλη εκτιμάω γιατί έβαλε λεφτά...όσα έβαλε.
Ο Ολυμπιακός θα βρει τον δρόμο του...πρέπει να κάνουμε υπομονή.Δεν πρέπει να λέμε ψέμματα στον κόσμο.Θα έρθουν καλύτερες ημέρες στην ομάδα.Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα.Είναι κρίμα να συζητάμε για το αν θα σωθεί ο Ολυμπιακός.»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...