Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Με Πρωτέα την Κυριακή!

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει η ομάδα μπάσκετ των γυναικών την Κυριακή στις 12:00.
Με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

«Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πρωτέα Βούλας για τη 11η και τελευταία αγωνιστική του Α΄ Γύρου, του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Ο αγώνας για την Ομάδα μας είναι καθοριστικός για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Η Ομάδα μας πρέπει να κατακτήσει τη νίκη σ’ αυτόν τον αγώνα καθώς και στους άλλους δυο με Παναθλητικό εντός έδρας, την επόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου και με Παναθηναϊκό εκτός έδρας στις 27 Ιανουαρίου.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τα συνήθη προβλήματα μικροτραυματισμών και αναμένεται να έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεση τους.

Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των χορηγών μας, γνωστή Εταιρεία Αναψυκτικών «ΕΨΑ Α.Ε.», πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους, προσφορά της εταιρείας, την όποια και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα Εισιτήρια Διάρκειας. Οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας «GOLD» θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας την ομάδα μας να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...