Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Να κάνουμε την ομάδα ελκυστική...

Να δώσουν οι παίκτες υπεραξία στην ομάδα ζήτησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κος Τσεκούρας.
Στην ομιλία του κατά τους παίκτες ανέφερε:

«Θέλω να θίξω δύο θέματα. Πρώτον, εμείς ως διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν έχουμε ακόμη αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έχουμε έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Μποτσιβάλη, είπαμε να βοηθήσουμε μία μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Όταν επιστρέψετε από την Χριστουγεννιάτικη άδειά σας, θα σας ενημερώσουμε για τις αποφάσεις μας και εσείς από την πλευρά σας θα πράξετε αναλόγως.

Σε συνέχεια της συζήτησης που κάναμε προχθές, θα ήθελα να σας πω, πως εσείς οι ποδοσφαιριστές που είστε επαγγελματίες πρέπει να δημιουργείται και υπεραξία. Τι εννοώ υπεραξία; Θα πρέπει να κάνετε καλύτερη την ομάδα για να προσελκύεται περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο με την προσφορά και την αγωνιστικότητά σας. Εάν εσείς παρουσιάσετε στη συνέχεια του πρωταθλήματος την εικόνα αυτή που έχετε παρουσιάσει μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να βρεθούν χρήματα για τη λειτουργία της ομάδας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε προσπάθεια να ενισχύσουμε την ομάδα στις μεταγραφές και από εσάς περιμένουμε να δείξετε άλλο πρόσωπο στο γήπεδο. Όταν εσείς κερδίζετε και παίζεται καλό ποδόσφαιρο, εμείς που απαρτίζουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, έχουμε την ψυχική δύναμη και την χαρά να πλησιάσουμε επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης και να τους ζητήσουμε να βοηθήσουν. Πρέπει και εσείς με την αγωνιστική σας συμπεριφορά στα παιχνίδια να φέρετε, έμμεσα, χρήματα στην ομάδα. Γιατί και οι φίλαθλοι θα είναι περισσότεροι στο γήπεδο και οικονομική βοήθεια από άτομα που αγαπούν την ομάδα θα έχουμε.

Αν εσείς ξενυχτάτε, πίνετε, που δεν λέω ότι συμβαίνει, έχετε γκρίνια στην προπόνηση, μαλώνετε μεταξύ σας μέσα στα αποδυτήρια, κλωτσάτε μπάλες όταν γίνεστε αλλαγή, δημιουργείται μία κακή εικόνα, ενώ από την άλλη η ομάδα δεν κερδίζει, ο κόσμος γκρινιάζει και είναι λογικό να μην βοηθά.
Εμείς ξέρουμε ότι έχετε μεγάλες δυνατότητες. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να το αποδείξετε έμπρακτα. Θα πρέπει όλες οι ομάδες που έρχονται να παίξουν στο Βόλο με τον Ολυμπιακό, να χάνουν από τα αποδυτήρια. Πρέπει να βγάλετε τον ποδοσφαιρικό σας εγωισμό. Δεν θα δεσμεύσουμε κανέναν ποδοσφαιριστή να μείνει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι τιμή σας που παίζεται σ' αυτόν το σύλλογο. Εάν κάποιος θέλει να φύγει, να έρθει να μας το πει αντρίκια. Θα βρούμε τη λύση με όλους σας. Εμείς θέλουμε να συνεχίσετε στον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει κι εσείς από την πλευρά σας να δείξετε άλλο πρόσωπο τη νέα χρονιά.

Την Τετάρτη που θα επιστρέψετε από την άδεια σας, θα πάρετε όλοι έναν εσωτερικό κανονισμό, ο οποίος θα εφαρμόζεται. Θα τον διαβάσετε, θα το υπογράψετε και θα τον τηρείται πιστά. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε, σ' αυτά που θα πούμε και θα δεσμευτούμε -μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα- να είμαστε συνεπείς. Θα βρούμε την άκρη, να μην ανησυχείτε. Τα πράγματα θα μπουν σε μία τάξη.
Δεύτερον, επειδή ζούμε σε μία χώρα που έχει οικονομικά προβλήματα, μπορεί ένας άνθρωπος που μας είπε ότι θα μας δώσει 1000 € την Δευτέρα να μας τα δώσει την Πέμπτη. Θα ήθελα να μην υπάρχει γκρίνια για το οικονομικό. Ό,τι χρήματα συμφωνήσουμε, θα τα πάρετε. Αλλά μην έχετε γκρίνια, εάν για κάποιο λόγο υπάρξει μία καθυστέρηση λίγων ημερών στις πληρωμές. Καλά κάνετε και απαιτείται τα χρήματα σας και έτσι πρέπει να γίνεται. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαστε λίγο διαλλακτικοί.

Πρέπει να σώσουμε, τόσο εσείς, όσο και εμείς, τον ασθενή. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι άρρωστος. Τον Ιανουάριο θα φανεί στα τρία-τέσσερα παιχνίδια τι μπορούμε να πετύχουμε. Θα βοηθήσουμε όλοι μαζί. Ο κόσμος μας αγκαλιάζει, θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εμείς δεν θα πατάμε το πόδι μας στα αποδυτήρια, εκτός από τον γενικό αρχηγό. Ό,τι θέλετε θα μιλάμε στα γραφεία, είτε πρόκειται για τους προπονητές, είτε για παίκτες.

Επαναλαμβάνω, πως εσείς με την αγωνιστικότητά σας θα φέρετε τους φιλάθλους ξανά στο γήπεδο. Να ξέρετε, ότι τον Ολυμπιακό τον αγαπά πολύς κόσμος, ο οποίος δεν έρχεται στο γήπεδο επειδή είναι απογοητευμένος. Όλοι μαζί, εσείς με την προσπάθειά σας και εμείς με την ενίσχυση της ομάδας, σε συνεργασία με τον κ. Μπακάλη, στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, να δημιουργήσουμε μία ομάδα ισχυρή, η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει νίκες».

Eν τω μεταξύ σε σημερινές του δηλώσεις στον 9,86 ο κος Τσεκούρας έκανε λόγο για τρεις τουλάχιστον μεταγραφές που πρέπει να γίνουν άμεσα:

«Η επίσημη ανάληψη του τμήματος από τον Ερασιτέχνη θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.Θα καθίσουμε μαζί με τον κ.Μποτσιβάλη και θα βοηθάει και αυτός.Έχει υποχρέωση να βοηθήσει αφού το συμφωνητικό έχει υπογράψει αναφέρει πως θα αναλάβει τα έξοδα μέχρι το τέλος της σεζόν.Εμείς θέλουμε την γνώμη του κ.Μποτσιβάλη.Σαν Ερασιτέχνης είπαμε να βοηθήσουμε στο οργανωτικό και οικονομικό κομμάτι.Η ολοκλήρωση των πληρωμών έγινε με χρήματα του Ερασιτέχνη.Θέλουμε να κάνουμε τον Ολυμπιακό πιο ελκυστικό στον κόσμο του ο οποίος πρέπει να συσπειρωθεί και πάλι.

Ακόμα δεν έχουν γίνει αποχωρήσεις από το ρόστερ.Και ο Βαρούχας δεν έχει φύγει ακόμα.Εμείς έχουμε το δελτίο του.Όποιος δεν θέλει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό είναι ελεύθερος να φύγει.Πρέπει να κάνουμε άμεσα μεταγραφές με παίκτες που θα αγωνιστούν αμέσως.Οι θέσεις που πονάει η ομάδα είναι εμφανείς και τις βλέπουμε από το καλοκαίρι.Χρειαζόμαστε φορ , επιθετικό χαφ και αριστερό μπακ.»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...