Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Επίθεση Μπέου εναντίον Ερασιτέχνη!

Ευθεία επίθεση στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος.
Στην ραδιοφωνική εκπομπή του συνεργάτη του κου Γαλάτη στον Spor Fm Βόλου σε τηλεφωνική του παρέμβαση αποκάλεσε ψεύτες ,μπατάκηδες ,απατεώνες ,σκουπίδια , σκουλήκια και...περίεργους όσους προσπαθούν για την σωτηρία της ερυθρόλευκης ομάδας.

Ο Α.Μπέος είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτά τα σκουπίδια ,τα σκουλήκια που ποτίζουν με ελπίδα τον κάθε πικραμένο φίλαθλο με φαντάσματα θα τελειώσουν με μία συνέντευξη που θα δώσω μετά τις γιορτές.
Ο λογιστής....δεν ντρέπεται ρε λίγο.Ποια λεφτά να βάλουν.....Δανεικά δώσαμε εμείς σε 2-3 παιδιά να πάνε για γιορτές.Δεν ντρέπονται ρε λίγο...και βγαίνουν και κοροιδεύουν τον κόσμο...που κατάντησαν τον Ολυμπιακό Βόλου....δεν ντρέπονται ρε λίγο...και συνεχίζουν γιατί δεν έχουν λόγο ύπαρξης αν δεν συνεχίσουν....θα τους γιουχάρει ο κόσμος....αυτή είναι η ύπαρξή τους...να λένε ψέμματα και να κοροϊδεύουν. Κύριοι για να τελειώνει το πανηγύρι αυτοί οι 5-10 που σπέρνουν μίσος κακία και λένε ψέμματα στον κόσμο....ο κόσμος θα τους τελειώσει.Δεν πρόκειται οι λίγοι να επιβληθούν στους πολλούς...
Στον Βόλο θα μεγαλουργήσει μία μεγάλη ομάδα που θα απορροφήσει τους πάντες και θα πρωταγωνιστήσει στην Α΄Εθνική και στην Ευρώπη.Αυτό είναι! Αν θέλουν να έχουν την μιζέρια σε πλαστικά ποτηράκια να δίνουν πορτοκαλάδα την οποία την νερώνουν...γελάω με τον Τσεκούρα και όλους αυτούς....Δεν ντρέπονται ρε λίγο...αρκετά ψέμματα και κακομοιριά έχουν σπείρει στον κόσμο.
Αυτοί οι λίγοι...οι Μαστρογιάννηδες...οι Πέγιοιδες...κάτι περίεργοι....να τους απομονώσετε...μην τους ακούτε.....ψέμματα λένε....Αρκετά ψέμματα....μπατάκηδες....απατεώνες....» 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...