Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Επίσημα οι τρεις...

Επίσημα παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι Δομήνικος Πλουσής, Γιάννης Σιγαλάκος και Νίκος Μπέικος , όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει επισήμως την έλευση στην ομάδα των Δομήνικου Πλουσή, Γιάννη Σιγαλάκου και Νίκου Μπέικου.
Ο Δομήνικος Πλουσής (γεννηθείς στις 21/11/1988) είναι αμυντικός μέσος κι έχει αγωνιστεί με επιτυχία για λογαριασμό της Χερσονήσου, του Αετού Ανωγείων, του Αγίου Δημητρίου, ενώ συνέχισε την πορεία του στις ομάδες του Χαϊδαρίου, Ρούβα με τελευταίο σταθμό των Ερμή Ζωνιανών.

Ο Γιάννης Σιγαλάκος (γεννηθείς στις 11/08/1999) αγωνίζεται στη θέση του μέσου, ενώ την περασμένη χρονιά ήταν στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς.

Ο Νίκος Μπέικος (γεννηθείς στις 24/09/1998) αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου και τη χρονιά που οι ερυθρόλευκοι αποσύρθηκαν από τη Β' Εθνική έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ έπαιζε με την Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Ακολούθησε ο Πύρασος και ο Σαρακηνός, ενώ μέχρι πρότινος ήταν ενταγμένος στην Κ20 της ΑΕΛ.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου εύχεται στα νέα της μέλη, καλή επιτυχία με πολλές νίκες για την ομάδα μας».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...