Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Με Πειραιά την Κυριακή!

Tον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό Πειραιώς υποδέχεται η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.



Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι, στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

«Τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό Πειραιώς υποδέχεται την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00
στο ΕΑΚ Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου στo πλαίσιo της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Μετά την βαριά ήττα στη Λευκάδα, τα κορίτσια μας θα προσπαθήσουν απέναντι στον πρωταθλητή να είναι ανταγωνιστικά και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Στην προσπάθεια αυτή ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, τόσο με την Άννα Ταντουρόφσκα , που αποκόμισε ένα ράγισμα στα πλευρά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όσο και με
την αρχηγό Νίκη Ζέρβα και τη Ραφαέλα Σουλτάνη.
Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι΄αυτούς, χώρο .
Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.
Πριν την έναρξη του αγώνα θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή της Α2 Γυναικών στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενώ αναμνηστική πλακέτα θα απονεμηθεί και στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στην αρχηγό της Εθνικής ομάδας Εβίνα Μάλτση.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...