Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Σεκόμαστε δίπλα στον Μποτσιβάλη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης , με την οποία απευθύνεται στον κόσμο του Ολυμπιακού


Στην ανακοίνωση τον ευχαριστεί για το χειροκρότημά του στο τέλος του αγώνα με τον Ν.Π.Σ. Βόλος και εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη για τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε.

«Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί της ομάδας μας,

από τον αγώνα της Κυριακής 19/11 κρατάμε τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών μας, τη μαζική προσέλευση και τη ζεστή συμπαράστασή σας και κοιτάμε μπροστά, αφήνοντας πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα και τα όσα θλιβερά συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου, τα οποία και καταδικάζουμε απερίφραστα.

Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 είναι ένα ιστορικό σωματείο, με παρελθόν 80χρονης  παρουσίας και προσφοράς στην κοινωνία του Βόλου, παρόν και με μέλλον, που διασφαλίζουν οι εκατοντάδες αθλητές του και οι χιλιάδες φίλαθλοί του.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου με την πολύτιμη συμπαράσταση και αρωγή των μελών του υπηρετεί τα ιδεώδη του αθλητισμού και διατηρεί πληθώρα τμημάτων και ακαδημιών. Ένα από αυτά τα τμήματα μας, που το αντιμετωπίζουμε σαν ισότιμο μέλος της αθλητικής μας οικογένειας, είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αυτή τη χρονιά την ευθύνη λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας έχει αναλάβει ο επιχειρηματίας κ. Μποτσιβάλης Παναγιώτης , ο οποίος δέχθηκε αναίτια, βάναυση λεκτική επίθεση για τον ίδιο και για μέλη της οικογένειάς του. Στεκόμαστε δίπλα του, καταδικάζοντας αυτές τις επιθέσεις, που δε συνάδουν με τον αθλητικό πολιτισμό της ιστορικής μας πόλης.

Σας ευχαριστούμε για το θερμό σας χειροκρότημα στη λήξη της συνάντησης, ζητάμε την ένταση της υποστήριξής σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την καταξίωση του Συλλόγου μας».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...