Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Επίκεντρο το ποδόσφαιρο!

Η πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν το κύριο θέμα της γενικής συνέλευσης του Γ.Σ. του Ερασιτέχνη.
Το Δ.Σ μπορεί να έγινε για να γίνει ο απολογισμός και για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις επόμενες εκλογές , το επίκεντρο των συζητήσεων όμως ήταν η πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου ,όπως ήταν το αναμενόμενο.

Μάλιστα η τοποθέτηση των τέως προέδρου κου Παπαγιάννη «έβαλε φωτιά» στη συνέλευση αφού κατηγόρησε τον κύριο Μποτσιβάλη πως δεν ενίσχυσε την ομάδα σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.

«Η ομάδα έτσι όπως είναι δεν μπορεί να βγει κατηγορία.Ο κ. Μποτσιβάλης πρέπει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους να τον πλαισιώσουν, γιατί ο ίδιος έχει άγνοια του χώρου.Ο Ολυμπιακός Βόλου έπρεπε να χτιστεί με τρεις παίκτες στον άξονα, με τερματοφύλακα, 10αρι και φορ επιπέδου Α' Εθνικής.Η ομάδα έτσι όπως είναι δεν βγαίνει κατηγορία.Έπρεπε να φτιάξουμε ομάδα ανταγωνιστική αυτής του Μπέου.Ο Μπέος έχει ικανότητες ως παράγοντας και γνωρίζει τον χώρο.Εμείς τι κάναμε;Έπρεπε να προτείνουμε κάτι καλύτερο αλλιώς ο Μπέος θα μας έχει από κάτω.
Ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψει στο ΕΑΚ.Καλώ τον κύριο Μουλά να φτιαχτεί το ΕΑΚ. Δεν γίνεται η Νεάπολη να φτιάχνεται σε ένα 24ωρο για τον Μπέο και το ΕΑΚ να είναι ετοιμόρροπο εδώ και 4 χρόνια.»

Στην τοποθέτηση του Θανάση Παπαγιάννη απάντησε ο Γιώργος Μποτσιβάλης ,ο υιός του προέδρου ο οποίος για πρώτη χρονιά ασχολείται πιο ενεργά με τον Ολυμπιακό αλλά και με το ποδόσφαιρο γενικότερα:

Τα «θα» τα ζήσαμε και στην πολιτική και με τα «θα» είμαστε εδώ που είμαστε.Έχω κουραστεί να ακούω «θα».Θέλει κάποιος να βοηθήσει να κάνουμε μεταγραφές και να κάνουμε ισχυρότερη ομάδα;Ο δρόμος είναι ανοικτός και πρέπει να βοηθήσει σήμερα κι όχι αύριο.Αν θέλετε μας κρατάτε... Ας σκεφτούμε άπαντες το νόημα της γενικής συνέλευσης,. Κάποιοι μιλάνε για συσπείρωση, αλλά σπέρνουν διχόνοια...»

Ο κύριος Παναγιώτης Μποτσιβάλης θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και ανέφερε:

«Πρέπει να φύγουμε ενωμένοι από την συνέλευση. Θέλω να είμαστε αγαπημένοι και να βοηθάμε τον Ολυμπιακό. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δε χρωστά άνω από 2.000 ευρώ και αυτό είναι επιτυχία...»

Στον κο Παπαγιάννη απάντησε και ο κος Μουλάς για το θέμα του ΕΑΚ:

«Το ΕΑΚ αυτή την στιγμή όπως λειτουργεί είναι μικρό για τον Ολυμπιακό.Το κόστος ανακατασκευής όλων των κερκίδων είναι απαγορευτικό αφού χρειάζονται εκατομμύρια.Το ΕΑΚ μπορεί να λειτουργήσει μόνο με μία κερκίδα μέγιστης χωρητικότητας 2500 θέσεων.Αν ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στο ΕΑΚ εγώ θα κάνω ότι μπορώ...»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...