Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Αρχίζει η έκθεση στην Εξωραϊστική!

Την προσεχή Τετάρτη 26/4 ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Αρχειακού Υλικού του Ολυμπιακού στην Εξωραϊστική. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 18.00, σε αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου, Πολυμέρη-Ιωάννου Καρτάλη, παρουσία των πολιτικών και αθλητικών αρχών της πόλης μας, ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Αρχειακού Υλικού του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 80 χρόνων της μακρόχρονης ιστορίας της ομάδας μας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις και τις  19 Μαΐου 2017 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00 όπου και θα παρευρίσκεται μέλος της Διοίκησης και της Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιδιαβούν την 80χρονη ιστορία του Συλλόγου μας μέσα από εικόνες, βλέποντας τα δεκάδες κύπελλα και παρακολουθώντας βίντεο με ιστορικές στιγμές αλλά και δηλώσεις μεγάλων αθλητών και αθλητριών, που κόσμησαν τον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ θα μπορούν να καταγράφουν σε ειδικό βιβλίο στο τέλος της επίσκεψης τους , τις απόψεις τους, μένοντας αυτές καταγεγραμμένες , παρακαταθήκη  στις επόμενες γενιές των φιλάθλων της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Αθανάσιο Χαρμάνη και μέλος της Επιτροπής Εορτασμού των 80 χρόνων για την παραχώρηση της αίθουσας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Τσεκούρας και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού κ. Ιάσονας Χατζής. Τα άλλα μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή είναι οι κ.κ. Σωτήρης  Γκανάτσιος, Ιωάννης Θεοδωρίδης, Απόστολος Καψιώτης, Αλέξανδρος Μεταφτσής και Θανάσης Χαρμάνης. Την επιμέλεια της έκθεσης είχαν ο πρόεδρος και  ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.κ. Νίκος Τσεκούρας και Ζάκος Σαχίνης».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...