Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Τεσσάρα για πλάκα...!


Ο Ολυμπιακός που θα έπρεπε να...ήταν!
Αυτήν την ομάδα είδαν οι 2.000 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή το απόγευμα.
Απέναντι του είχε μία Νίκη η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με τα διπλάσια γκολ στο..."κεφάλι" .
Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν εύκολα με 4-0 και έχασαν πολλές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ.


Ο Μπράτσος παρέταξε την ομάδα ως εξής:
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κατσούλης .Ο Ζώνας με τον Ντόκιτς ήταν στο κέντρο της άμυνας με τον Ιωαννίδη στα δεξιά και τον Ανδρέα Κόκκα  στα αριστερά..Στον χώρο του κέντρου έπαιξε ο Σταύρου με τον Οικονόμου , με τον Ευθυμιάδη να παίζει ως περιφερειακός επιθετικός,ο Δωματάς αριστερό χαφ, τον Κέρι δεξί χαφ που έκλινε συχνά προς τον άξονα και τον Φλίγκο σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και στα δύο ημίχρονα.Από την αρχή άρχισε να πιέζει την αντίπαλό του ψάχνοντας το γκολ.Μόλις στο 3΄ο Φλίγκος πλάσαρε από καλή θέση άουτ ενώ δύο λεπτά αργότερα κεφαλιά του ίδιου παίκτη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τζήμα.
Η Νίκη έκανε την καλύτερή της φάση από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετράκου που απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία ο Κατσούλης.

Στο 19' σουτ του Ευθυμιάδη μπλόκαρε ο Τζήμας ενώ στο 43' ο Κέρι από κοντά με το κεφάλι δεν μπόρεσε να βρει στόχο.
Στο 45+ έγινε το 1-0 από πολύ όμορφη κεφαλιά του Σταύρου μετά από σέντρα του Κόκα.

Ο Ολυμπιακός στο β μέρος ήταν καταιγιστικός.Έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες ,πέτυχε 3 γκολ και θα μπορούσε να φτάσει το σκορ ψηλά αλλά αρκέστηκε στα...τέσσερα.
Το 2-0 ήρθε στο 55' μετά από συνδυασμό Κέρι και Ευθυμιάδη με τον τελευταίο να πλασάρει ενώ το 3-0 έγινε μετά από ανατροπή του Φλίγκου που τους πέρασε όλους και ήταν μόνος του απέναντι από τον Τζήμα.Ο τελευταίος τον ανέτρεψε και ο Οικονόμου έγραψε το 3-0.
Στο 80' ο Φλίγκος βγήκε και πάλι μπροστά και με πλασέ έγραψε το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Ιωαννίδης (83' Στουρνάρας), Ανδ. Κόκας, Ζώνας, Ντόικιτς, Οικονόμου (71' Πότσι, 78' λ.τρ. Μασάντο), Σταύρου, Κέρι, Δωματάς, Ευθυμιάδης, Φλίγκος.

Νίκη : Τζήμας, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Βέργος, Νικλητσιώτης (60' Αλεξανδρής), Μέτσε (46'Σκοπελίτης), Κόλα (81'Ματθαίου), Κορέτα.

 




Κάρτες:
Ζώνας, Δωματάς, Σταύρου ,Σταύρου -Κόλα, Τζήμας, Σκοπελίτης


Μας άρεσε.... 
Ήταν το πιο παραγωγικό παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό.
Δεν μας άρεσε...






Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Βουρνέλης είχε κακά σφυρίγματα χωρίς να έχει δύσκολες φάσεις και μάλλον προστάτεψε ,άθελά του πιθανότατα ,τους φιλοξενούμενους από μεγαλύτερη συντριβή.




Είπαν:



Μπράτσος:«Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια σ' αυτούς που τα αξίζουν και είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Όλη την εβδομάδα αφοσιωθήκαμε στο παιχνίδι και σε πράγματα που έπρεπε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε τον αντίπαλο μας, όπως μας ήξερε και εκείνος. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, θέλαμε το παιχνίδι, το έβλεπα στα μάτια των παικτών. Αυτά που είχαμε σχεδιάσει, όσον αφορά την τακτική, μας βγήκαν στο παιχνίδι.
Οτιδήποτε κάνεις και λες, πρέπει να γίνεται πράξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου κατάφεραν και ανταπεξήλθαν σε πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Η μία από αυτές ήταν η ψυχολογία. Μετά από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων, έπρεπε να έχουμε στο μυαλό μας, πως θα πρέπει να τους τονώσουμε ηθικά. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα κίνητρο για αυτούς, λόγω της ιδιαιτερότητάς του, αλλά από εκεί και πέρα ξέροντας μέσα στο παιχνίδι ποιος είναι ο ρόλος του καθενός, κάναμε πράξη κάποια πράγματα. Γι' αυτό είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος γι' αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Καταφέραμε στο αγωνιστικό κομμάτι να πάμε το παιχνίδι ακριβώς εκεί που το θέλαμε εμείς.
Όσον αφορά στα επιμέρους κομμάτια έπαιξε μεγάλο ρόλο τα γκολ που πετύχαμε σε καθοριστικά σημεία, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δευτέρου. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα καθορίσουμε την εξέλιξή του, όπως και έγινε. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Εμείς πολλές φορές το δυσκολεύουμε. Η ομάδα αυτή επειδή τη ζω από την αρχή της χρονιάς, είχε πάρα πολλές άτυχες στιγμές. Πολλές χαμένες ευκαιρίες. Συζητήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας και λέγαμε ότι στατιστικά το ποδόσφαιρο, ότι σου παίρνει, κάποια στιγμή θα σου το δώσει. Αρκεί να είσαι σοβαρός, να έχεις υπομονή και επιμονή. Αυτή τη στιγμή αυτό που μας έδωσε οι ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ. Κι αυτό απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να το χαρούμε και ευχαριστούμε τον κόσμο που για μια ακόμη φορά μας συμπαραστάθηκε θερμά.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη σ' έναν άνθρωπο που είναι συνέχεια κοντά μας, τον γενικό αρχηγό Τζόναθαν Βαΐτση. Αν ήταν και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου σαν κι αυτόν, θα είχαμε καλύτερη ποιότητα ποδοσφαιρική.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών, ήταν αγωνιστικών, είτε εξωαγωνιστικών. Γιατί να μην έχουν άγχος για ένα παιχνίδι για το οποίο μιλάει όλη η πόλη. Από την άλλη πλευρά είναι και ένα κίνητρο. Οι παίκτες, όντως, περνούσαν δύσκολες στιγμές από την πίεση μιας ομάδας με υψηλούς στόχους. Σε περίπτωση μη νικηφόρου αποτελέσματος, φανταστείτε τι θα άκουγαν από τον κόσμο και τι κριτική θα δεχόντουσαν»

Ξηροφώτος: « Κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι, εκτός από ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο μετά το 15'. Είναι μια κακή μέρα για μας και η ήττα ήρθε δίκαια. Δεν αξίζει σ' αυτή την ομάδα, μια τόσο κακή αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη θέλησης. Για κάποιους αυτή η μέρα ήταν πολύ καλή και για κάποιους άλλους πολύ κακή.
Δεν αξίζει σ' αυτή την ιστορική και προσφυγική ομάδα, που το σήμα της είναι ένα σύμβολο προσπάθειας και ελπίδας, να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Αυτό που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, ως ομάδα, ήταν απαράδεκτο. Υπήρξε έλλειψη προσπάθειας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.Σήμερα αγωνιστήκαμε με τους πιο έμπειρους παίκτες που διαθέτουμε. Στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν θα παίξουμε με πιο νέα παιδιά, ώστε να δούμε τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι. Αυτοί που προσπαθούν θα δικαιωθούν και αυτοί που συνεχόμενα δεν προσπαθούν θα έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση.»




Μικρά&πικάντικα
  • Παρά την πίκρα του ο κόσμος δεν γύρισε ολοκληρωτικά την πλάτη στην ομάδα.Στις κερκίες βρέθηκαν περίπου 2.000 με 2.500 φίλαθλοι.
  • Στο πέταλο φιλοξενήθηκαν περίπου 40-50 φίλοι της Νίκης που έφυγαν απογοητευμένοι από την ομάδα τους αν και την χειροκρότησαν στο τέλος.
  • Διακοπή υπήρξε στο παιχνίδι αφού ο καπνός ενός οπαδικού πανό της Νίκης που κάηκε ήταν ενοχλητικός για παίκτες και διαιτητές.Μάλιστα όταν άνθρωποι του γηπέδου πήγαν να σβήσουν την φωτιά δέχτηκαν την απαράδεκτη επίθεση κάποιων οπαδών με αποτέλεσμα στο επεισόδιο να σπεύσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού.
  • Μικροεπειόδια πήγαν να δημιουργηθούν όταν λίγοι φίλαθλοι προσέγγισαν τους φιλοξενούμενους οπαδούς με την επέμβαση των ΜΑΤ να λύνει γρήγορα το πρόβλημα.
  • Πανό των οπαδών του Ολυμπιακού κρεμάστηκε στο νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού κατά όσων επιδιώκουν να δημιουργήσουν μία τρίτη ομάδα στον Βόλο. Στο πανό αναγραφόταν: «Ομάδα στον Βόλο είναι μόνο μία. Βάλε την τρίτη στον κόλο σου κοπρίτη».
  • Οικονόμου και Πότσι τραυματίστηκαν και δεν είναι στην διάθεση του Κώστα Μπράτσου για το επόμενο παιχνίδι 
    To βίντεο του αγώνα:







    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
    Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...