Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Μη αναστρέψιμη πραγματικότητα!

Aνακοίνωση, με αφορμή τα τελευταία τεκταινόμενα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας.
Όπως αναφέρεται :

« Ζητούμε αυτήν την περίοδο, αφού ο στόχος της ανόδου δεν επετεύχθη, να ηρεμήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να κλείσουνε αξιοπρεπώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Όσοι δεν μπορούνε, να αποχωρήσουνε από τώρα.
Ο ΣΦΟΒ προσπάθησε μέχρι το πρόσφατο παιχνίδι να δώσει “ανάσα” ψυχολογική και ώθηση τους παίκτες για το θαύμα και για τις μαθηματικές ελπίδες που υπήρχανε.
Αλλά η πραγματικότητα ήταν μη αναστρέψιμη. Οι παίκτες δεν μπορούσανε για τίποτα.
Δικαιώσανε κάποια βλαχαδερά παράγοντες άλλων ομάδων που έλεγαν ότι δεν θα έδιναν ούτε 1 ευρώ για τέτοιους παίκτες.
Η Διοίκηση μαζί με τον Ερασιτέχνη να στείλουνε το μήνυμα της ενότητας και της συγκρότησης από τώρα σχεδίου και στόχων για τη νέα χρονιά.
Επειδή κυκλοφορούνε σενάρια και φήμες για “ασυμφωνία” χαρακτήρων στη Διοίκηση, εμείς καλούμε άπαντες για ομόνοια, ανάληψη ευθυνών, αναγνώριση λαθών. Ο κόσμος δεν πρέπει να πυροβολήσει κανένα, να μη στηθούνε λαϊκά δικαστήρια και μνημόσυνα, διότι τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ανέλαβαν το καλοκαίρι μια ομάδα από το μηδέν, παρέλαβαν στάχτες και καμμένη γη, και επένδυσαν ψυχή, χρόνο και χρήμα.
Εμείς απλά ζητάμε να μάθουνε από τα όποια λάθη τους για να μην επαναληφθούνε και τη νέα χρονιά.
Πιστεύουμε εν τη ένωση η ισχύς, πιστεύουμε ο Ολυμπιακός μας θα αναγεννηθεί και θα μεγαλουργήσει με υγεία και συσπείρωση.
Ο Ερασιτέχνης σύντομα να καλέσει Γενική Συνέλευση για την επόμενη ημέρα και όχι για ευκαιρία για αντιπαράθεση και αντιδικίες.
Κανείς δεν περισσεύει από την οικογένεια του Ολυμπιακού και όλοι μας πεισμωμένοι, με εγωισμό και αποφασιστικότητα σχεδιάζουμε την άλλη χρονιά.
Απαγορεύεται να επιλέξουμε και να προτιμήσουμε τον έναν ή τον άλλον, απαγορεύεται ο διχασμός και οι μικροψυχίες. Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή κ. Σουάνη για τις δηλώσεις του που τραυμάτισαν το κύρος και την περηφάνεια όλων μας, πιστεύουμε ότι ο συμπαθής Σουανης προσπάθησε να δικαιολογήσει την ποδοσφαιρική του ανυπαρξία, την μηδενική του παρουσία, το διαζύγιό του από το γκολ και τις φάσεις, στην αύρα της θάλασσας του Παγασητικού και στα πεντάστερα Ξενοδοχεία.
Προσπάθησε να γλυκάνει το βιογραφικό του από το σύντομο πέρασμά του από τη μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου και να πετύχει νέα μεταγραφή σε επόμενη ομάδα – θύμα και να πείσει μάνατζερ και παράγοντες άλλων ομάδων ότι όλοι οι άλλοι έφταιγαν εκτός από τα προσόντα του.
Εμείς του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, και αν σταματήσει το ποδόσφαιρο να ασχοληθεί με ό,τι αγαπάει και ό,τι του ταιριάζει περισσότερο, από ιδιοκτήτης τυροπιτάδικου μέχρι διευθυντής σε κοσμική χασαποταβέρνα, από ράφτης σε συνοικιακό ραφείο μέχρι φύλακας σε μουσείο πτηνών και αρχαιοτήτων.
Η αγαπημένη μας ομάδα να χτισθεί με γερά θεμέλια, με μπετόν και σίδερα και όχι με πούπουλα και αρώματα.
Τη φανέλα μας δεν πρέπει να την φοράνε πρώην ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι, τζομπάνηδες και με εργομετρικό κάτω του 45%.
Επιτροπή μεταγραφών που πλαισιώνεται από ποδοσφαιρανθρώπους και από το τεχνικό τιμ, να “χτενίζει” τον κάθε υποψήφιο παίκτη και προπονητή.
Ο κόσμος είναι εδώ, ζωντανός, πικραμένος μεν, αλλά γεμάτος εγωισμό, αγάπη, αφοσίωση και πίστη για την ομάδα του. Και πάλι θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια, τη νέα Διοίκηση και το νέο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα “πνίξουμε” οποιονδήποτε εχθρό κι αντίπαλο.
Η ιστορία μας, γράφει και συνεχίζεται…
Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...