Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Με Μπράτσο μέχρι το τέλος!

Με τον Κώστα Μπράτσο θα συνεχίσει στον πάγκο του ο Ολυμπιακός.
Ο μέχρι τώρα βοηθός όλων των προπονητών που πέρασαν μέχρι σήμερα από την ομάδα θα αναλάβει να κοουτσάρει τους ερυθρολεύκους για τα υπόλοιπα έξι διαδικαστικά παιχνίδια που απέμειναν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι χρέη προπονητή στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο Κώστας Μπράτσος, ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή.

Ο Κώστας Μπράτσος ήταν και συνεχίζει να είναι βασικό στέλεχος της ομάδας μας, καθώς βρισκόταν στο πόστο του βοηθού προπονητή από το καλοκαίρι και γνωρίζει σε βάθος όλο το ροστερ.

Έχει εργαστεί στις ομάδες του Σαρακηνού, της Α.Ε. Διμηνίου, της Αγίας Παρασκευής, με την οποία πέτυχε  άνοδο στην Α’ Τοπική κατηγορία,  αλλά και στις Ακαδημίες της τελευταίας,  έχοντας παρουσιάσει πλούσιο έργο. Παράλληλα εργάστηκε στην ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια προπονητικής, ακόμα και διεθνή, ενώ έχει ειδικευθεί στην προπόνηση νεαρών ποδοσφαιριστών και στη διαχείριση γονέων και αθλητών. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...