Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Δεν έπρεπε να ακούω τον...καθένα!

Με ευχή και στόχο το 2017 να φέρει την άνοδο στον Ολυμπιακό Βόλου, ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης διοίκησης ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης,


Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στον Ταχυδρόμο .Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κάποια λάθη που έγιναν στην δημιουργία της ομάδας το καλοκαίρι,ενώ ζήτησε και την στήριξη του κόσμου αφού χωρίς αυτόν δεν υπάρχει...ομάδα!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Τι μπορούμε να περιμένουμε ακόμη στην ενίσχυση της ομάδας: 

«Με τις προσθήκες που κάνουμε και τις αλλαγές στο ρόστερ, αφού είχαμε ατυχίες και δύο βασικούς τραυματισμούς με τους Ντα Κόστα και Ζώνα, οι οποίοι ήταν βασικοί, πιστεύω πως θα τα πάμε ακόμη καλύτερα. Στην ομάδα μέχρις στιγμής έχουν έρθει ο Μασάντο και ο Μουκάμ. Από τις αρχές του χρόνου και από το νέο έτος θα έρθουν οι υπόλοιποι. Ήδη υπάρχουν κλεισμένοι παίκτες, σε θέσεις όπως είναι αυτή του επιθετικού, του μεσοεπιθετικού, αλλά και δύο προσθήκες στην άμυνα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να μείνουν και τυπικά ελεύθεροι από τις ομάδες τους, για να ανακοινωθούν και επίσημα».

Θεωρείται πως υπάρχουν λάθη τα οποία κάνατε στην αρχή της περιόδου; 

«Αν δεν είχαμε κάνει λάθη, δε θα είχαμε κάνει και τίποτα σωστό. Επιτρέπεται να κάνεις λάθη στον πρώτο γύρο, γιατί μπορείς τον Ιανουάριο και διορθώνεσαι. Δε μας βγήκε ο παίκτης τελειώσαμε. Αλλά πλέον δεν έχουμε άλλα περιθώρια, γι’ αυτό είμαστε και πολύ προσεκτικοί».

Ο Μασάντο είναι ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο είχατε συνεργαστεί στα Χανιά. Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτόν; 

«Εγώ προσωπικά περιμένω πολλά από αυτόν. Πέρα από τη ποδοσφαιρική του αξία, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και δε δημιουργεί πρόβλημα στα ...αποδυτήρια. Είναι ένα από τα λάθη που έκανα στην αρχή της χρονιάς. Έπρεπε να τον έχω πάρει από τότε και όχι να ακούω τον καθένα».

Τι υπόσχεστε στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου;

 «Δε μας μένει πλέον τίποτα άλλο από το να πάμε μπροστά. Για να γίνει όμως αυτό θέλω και τη συμπαράσταση του κόσμου διότι προσωπικά πιστεύω ότι ομάδες που δεν έχουν φιλάθλους δεν πρέπει να ανεβαίνουν κατηγορία».

Είστε ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο μέχρι σήμερα; 

«Δεν μπορώ να πω και ότι είμαι ευχαριστημένος αλλά ούτε και δυσαρεστημένος. Φυσικά και θέλω περισσότερο κόσμο στο γήπεδο γιατί έχουμε ξεκινήσει μια νέα ομάδα, μια προσπάθεια από το μηδέν, αλλά για να το κάνουμε από μόνοι μας είναι δύσκολο».

Ποιες είναι οι σχέσεις σας με τη Νίκη Βόλου; 

«Εγώ με τη διοίκηση, γιατί κάποια έκτροπα που έγιναν με τους φιλάθλους πριν το παιχνίδι δεν τα επικροτώ, έτσι και με τη Νίκη και με όλες τις ομάδες έχω πολύ καλές σχέσεις. Όλοι κάνουν ό,τι μπορούν με το δικό τους πιστεύω και τη δική τους δύναμη. Ο κ. Τζήμας μου φέρθηκε άψογα με τη φιλοξενία του σε επίπεδο διοίκησης στο παιχνίδι του α’ γύρου. Υπάρχει η ευγενής άμιλλα, δεν είναι κακό να είναι και οι δύο ομάδες στη Γ’ Εθνική. Αν είναι να βγει μια ομάδα από τη κατηγορία στη Β’ Εθνική τότε εύχομαι αυτή να είναι από το Βόλο, ο οποίος έχει φιλάθλους και τα πάντα σε αντίθεση κάποιο χωριό της κατηγορίας. Το ίδιο πιστεύω ανάλογα και για την Παναχαϊκή, ή τον Πιερικό, ομάδες με ιστορία φανέλας».

Τι εύχεστε για το 2017; 

«Εύχομαι το 2017 υγεία σε όλον τον κόσμο. Υπομονή και επιμονή μήπως ξεπεράσουμε την κρίση σε όλα τα θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Δυστυχώς μπήκαμε σε πολύ άσχημη κατάσταση σαν χώρα και δεν αναφέρομαι τώρα ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά γενικά σαν επιχειρηματίας. Σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει την ομάδα στη Β’ Εθνική και να τη στηρίξει ο κόσμος. Παρόλο που δεν είχα υποσχεθεί την άνοδο, η ομάδα μας πλέον την υπόσχεται και εύχομαι στο τέλος να την πανηγυρίσει». 
Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...