Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Όλοι κοντά στην ανδρική ομάδα μπάσκετ

Ανακοίνωση για τον αγώνα μπάσκετ ,εξέδωσαν οι Austrian Boys.
H ανακοίνωση είναι η παρακάτω:


«Ολυμπιακός Βόλου Παντού και Πάντα είναι το σύνθημα μας και αυτό σημαίνει στη πράξη ότι βρισκόμαστε δίπλα σε όλες τις ομάδες του συλλόγου μας σε όλα τα αθλήματα.
Το Σάββατο η Ανδρική ομάδα του Μπάσκετ αγωνίζεται στο κλειστό του ΕΑΚ στις 17.00 με αντίπαλο την ομάδα της βόρειας συνοικίας της πόλης μας που λέγεται Νίκη και αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να γεμίσουμε το κλειστό και να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να κερδίσουν και αυτόν τον αγώνα.
Πάθος, δύναμη, εγωισμός …αλλά και μυαλό στην κερκίδα και στο παρκέ, είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε το Σάββατο ώστε να αντιληφθούν όλοι για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο ηγέτης σε αυτή τη πόλη. 
Το Σάββατο θα είμαστε από τις 2 το μεσημέρι στο σύνδεσμο μας στην Αναλήψεως και θα προετοιμαζόμαστε για τον σημαντικό αυτό αγώνα της ομάδας μπάσκετ.  Επίσης αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία μας για μια γενική συνέλευση που θα συζητήσουμε σημαντικά θέματα.

Η ζωή μας είναι ένας αγώνας, είναι Βόλος, είναι Ολυμπιακός!»
Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...