Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Κέρδισαν στον πόντο!

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού ,κέρδισε την αντίστοιχη της Νίκης και παρέμεινε στην κορυφή της Α ΕΣΚΑΘ.
Σε ένα σχεδόν κατάμεστο κλειστό του ΕΑΚ όπου εκτός των 1000 φίλων του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν και 50-60 της Νίκης , το παιχνίδι κύλισε ήρεμα και πολιτισμένα παρά την απαράδεκτη ενέργεια του παίκτης της Νίκης Τσιώλη ,ο οποίος έκανε τα πάντα για να χαλάσει το παιχνίδι στο τέλος ,αλλά δεν του πέρασε.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν νευρικοί και άστοχοι σε όλο το παιχνίδι ,με κακές επιθετικές επιλογές.Βέβαια απέναντί τους είχαν μια ομάδα που μόνο καλύτερη δεν ήταν και βασιζόταν εξ ολοκλήρου σε έναν «βετεράνο» παίκτη τον Μπογδάνο ο οποίος την κρατούσε στο παιχνίδι.

Η πρώτη περίοδος βρήκε την Νίκη μπροστά με 18-19 ,όμως ανήκε στον Ολυμπιακό αφού η αντίπαλός του πέρασε μόλις δύο φορές μπροστά στο σκορ.Η δεύτερη περίοδος ήταν εξαιρετικά νευρική και για τις δύο ομάδες οι οποίες σκόραραν 5 πέντες στα πρώτα 7 λεπτά.Το σκορ εναλλασσόταν συνεχώς με τον Καραγιώργο να είναι ο καλύτερος του Ολυμπιακού ,αν και σε γενικές γραμμές ήταν άστοχος αφού δοκίμασε πολλά τρίποντα τα οποία δεν του βγήκαν.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να επικρατεί στο β μέρος αφού μετά το κακό ξεκίνημα (31-37 στο 25') ,μπόρεσε να περάσει μπροστά και να αποκτήσει σταθερό προβάδισμα έως και 6 πόντων.Η αδυναμία των ερυθρολεύκων να πλησιάσει στην ρακέτα και οι πολλές άστοχες επιλογές από μακριά ακόμα και του...Παρασκευά ,έδωσαν δικαίωμα στην Νίκη να πλησιάσει και πάλι  και στο 33' να ισοφαρίσει σε 55-55. Έπειτα ο Καφάσης έδωσε λύσεις και η ομάδα μας πήρε σταθερό προβάδισμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού παρά τις προσπάθειες του Μπογδάνου που κράτησαν την Νίκη στο σκορ μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.


Τα δεκάλεπτα: 18-19 , 31-32 , 53-50, 67-66.




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...