Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Το ορίτζιναλ και… οι μαϊμούδες

Θόλωσαν τα γυαλιά μου και τα βλέπω όλα κόκκινα!

Σκεφτόμουν εδώ και μέρες τι θα ήθελα να γράφω σχετικά με την ομάδα. Η έμπνευση μικρή, καθώς η ομάδα μας έχει βρει τα πατήματά της, αν και χρειάζεται συνεχή επαγρύπνηση και φυσικά συνεχή δουλειά.

Αφορμή λοιπόν γι’ αυτό το κείμενο στάθηκε η δήλωση για τη δημιουργία νέας ομάδας στην πόλη μας με την ονομασία «Βόλος». Μια ιδέα, που σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν είναι μόνο στο μυαλό, αλλά έχει προχωρήσει με κινήσεις προς επιχειρηματίες που υποτίθεται θα στηρίξουν το «ενωτικό» αυτό εγχείρημα.

Αρχικά, δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτά το μακρόπνοο πλάνο, όμως είπα να μην το αφήσω ασχολίαστο, μιας και μερίδα φιλάθλων το συζητά και το αναλύει.
Εκείνο δυστυχώς που συμπεραίνω είναι πως η μνήμη είναι κοντή. Τάπα ρε παιδί μου.
Πως μπορείς να εμπιστευτείς και να στηρίξεις κάτι το οποίο έχει δοκιμαστεί κι έχει αποτύχει εξαιτίας της διαχείρισής του. Και η αποτυχία ήταν πλήρης, εάν δει κανείς ολοκληρωμένη την εικόνα και δεν απομονώσει τις στιγμές χαράς και καταξίωσης. Γιατί μετά από αυτές, ήρθε η απόλυτη ανυπαρξία. Η πλήρης καταστροφή.

Εκείνο που θα πρέπει κάποιοι να κατανοήσουν είναι πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να διαιρεθεί, να κοπεί σε κομματάκια και να γίνει κάτι άλλο.  Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο ορίτζιναλ, ένας και μοναδικός. Τα υπόλοιπα που συζητούνται είναι τα κακέκτυπά τους. Οι μαϊμούδες ρε παιδί μου.

Υπάρχει λοιπόν φίλαθλος ή οπαδός που ενώ βλέπει το ορίτζιναλ και το χαίρεται, θα πάει στη μαϊμού;
Ή μας περνάνε για Νεάντερνταλ  και θα χάψουμε ότι μας λένε, για δόξες που θα έρθουν, για ομάδες που θα παραμιλά όλη η χώρα.
Η ώρα για την αυτοκριτική μας έχει έρθει. Ας επιλέξει λοιπόν ο καθένας εάν θέλει το πρωτότυπο ή την απομίμηση.
Άλλωστε το λέει και το τραγούδι « τα όνειρά μου κόκκινα, τα όνειρά σου άσπρα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ». Και το ροζ ρε παιδιά δεν μου πάει!!!!




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...