Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Πάμε στοίχημα με το VolosFans

Καλή χρονιά.
Κάθε χρόνο προσπαθώ στοιχηματικά να προσεγγίσω την κατηγορία που παίζει η ομάδα μας ,ο Ολυμπιακός Βόλου.
Η Γ' Εθνική είναι μία δύσκολη κατηγορία ,πόσο δε μάλιστα λόγω του γεγονότος πως οι αποδόσεις για στοιχηματισμό από όλες τις εταιρίες βγαίνουν Κυριακή πρωί και....«ανεβοκατεβαίνουν» εξαιρετικά εύκολα.

Εδώ στο VolosFans θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την κατηγορία και ειδικά τον όμιλό μας ,όσο τον δυνατόν καλύτερα,ενώ θα έχουμε σαφώς και παιχνίδια και από τις δύο κατηγορίες.

Στο πλευρό μας θα είναι και φέτος η mybet!

Ξεκινάμε από Σούπερ Λίγκα και το ντέρμπι της Τούμπας ,όπου το αμφίσκορο δίνεται σε απόδοση outsider και αξίζει το ρίσκο.
Συμβιβαστική ισοπαλία μαντεύω στο Βέροια - Πλατανιάς η οποία αδιαμφισβήτητα περιέχει ρίσκο. 
Την B' Εθνική λέω να την αποφύγω μέχρι να δω τι...«καπνό φουμάρουν» οι ομάδες και πάμε στον όμιλό μας.Απλά να αναφέρω πως ο άσσος στην Σπάρτη στο 1,40 είναι από τα δημοφιλέστερα πονταρίσματα πανελληνίως...Αν θέλουμε ένα low risk ποντάρισμα θα πάμε στα γκολ της Σπάρτης.

Ποιος τελικά θα πρωταγωνιστήσει από την Πιερία.Σήμερα θα ξεκαθαρίσει.Η Πύδνα δεν έχει κανένα περιθώριο εκτός του τριπόντου.Και αυτό το έχουν καταλάβει και οι bookηδες και την δίνουν φαβορί.

Καζάνι που βράζει είναι η Νίκη.Τα προβλήματα μεγάλα με τον Τηλυκράτη που φιλοξενείται να είναι καλή ομάδα.Ξέρω πως κινδυνεύουν τα πονταρίσματα μου να «κατηγορηθούν» ως....οπαδικά ,αλλά η ουσία του στοιχήματος είναι να βρίσκεις λανθασμένες εκτιμήσεις των bookηδων και να τις επισημαίνεις.Οι bookmakers λοιπόν αντιμετωπίζουν την Νίκη λανθασμένα ως φαβορί σε αρκετούς αγώνες με εξωπραγματικές αποδόσεις στους αντιπάλους.Να σημειώσω πως το Νίκη -Ιστιαία έδινε 7.00 στο Χ και....15.00 στο διπλό....όσο λοιπόν υπερκετιμάται μία ομάδα τόσο θα....κοντράρουμε και ας έρθει και 3-0.

Πληροφοριακά το Απόλλων Λάρισας - Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζεται ως το...απόλυτο ντέρμπι.2.55 ο άσσος ,2.55 το διπλό ,3.20 η ισοπαλία.Μου θυμίζει τις αποδόσεις του Πύδνα - Ολυμπιακός.



Εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της mybet για το VolosFans,όλοι οι αναγνώστες του ιστολογιού ,εκτός από τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς , κερδίζουν 100% ΔΩΡΟ στο ποσό της κατάθεσης.


Οι προτάσεις μας συνοπτικά :
  • ΠΑΟΚ -ΑΕΚ goal-goal  (2.30)
  • Βέροια - Πλατανιάς Χ  (3.20)
  • Σπάρτη - Πανθρακικός Σπάρτη over 1,5 (1.70)
  • Ιστιαία - Φιλλιπιάδα 1  (2.70)
  • Σεβαστή - Πύδνα 2  (2.15)
  • Θεσπρωτός - Ρήγας Φεραίος 1 (1.88)
  • Νίκη - Τηλυκράτης Χ2  (2.55) - 2dnb (4.25)
    Παίξε τα σημεία που προτείνουμε με τις εκπληκτικές αποδόσεις της MyBet ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ!
    Κάνε εγγραφή κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και κέρδισε 100% bonus




    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
    Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
    Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...