Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Τρίποντο να...τελειώνει! (pregame)

Με φόρα από το 6Χ6 πηγαίνει ο Ολυμπιακός στην Φιλιππούπολη να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας.
Η ομάδα μας θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι με...«συν-διεκδικητή» της πρώτης θέσης.Η έβδομη συνεχόμενη νίκη θα αποτελέσει σίγουρα το καλύτερο μήνυμα για όλον τον όμιλο της Γ΄Εθνικής για το ποια ομάδα είναι το...αφεντικό.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν φέτος την ομάδα της Λάρισας για το Κύπελλο της Γ΄Εθνικής όπου και....πήραν το μάθημά τους σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παναγιώτη Τζαναβάρα που για πρώτη φορά φέτος βλέπει την ομάδα σχεδόν....κομπλέ με μοναδικό απόντα τον Ζώνα. Βέβαια είναι άγνωστο αν ο Φελίπε Ντα Κόστα θα αρχίσει το παιχνίδι.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Φιλλιπούπολης δεν θα βρεθούν οργανωμένοι του Ολυμπιακού αφού η αστυνομία απαγόρευσε την μετάβαση των Βολιωτών στην γειτονική πόλη.

Εν τω μεταξύ οι Λαρισαίοι δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τον Θεοδοσιάδη να μην υπολογίζει τους τραυματίες Συράκο και Ιβανίδη και την διοίκηση του Απόλλωνα να εκδίδει ανακοινώσεις που καλούν τον κόσμο στο γήπεδο για να παρθεί μία..."νίκη που θα ανήκει σε όλη την ποδοσφαιρομάνα Λάρισα",όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.


Διαιτητής ορίστηκε ο Λαμιώτης Τζοβάρας που θα «σφυρίξει» τον Ολυμπιακό για τέταρτη φορά.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 και το VolosFans θα το μεταδώσει,όπως πάντα με ζωντανή ροή γεγονότων.




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...