Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ισοπαλία με Αιγινιακό!

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Παν.Τζαναβάρας στο φιλικό με τον Αιγινιακό.
Η ομάδα μας αναδείχτηκε ισόπαλη με την ομάδα της Κατερίνης σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν χρήσιμο προπονητικά ,αφού ο τεχνικός του Ολυμπιακού είδε παίκτες και σχήματα τα οποία δοκίμασε για πρώτη φορά. 

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στο πρώτο ημίχρονο.Έτσι προηγήθηκε στο σκορ με τον δεύτερο φορ της ομάδας τον Αναστασίου στο 15΄μετά από όμορφη πάσα του Κόκκα Δ.
Ο Αιγινιακός αντέδρασε και ισοφάρισε  26΄.Ο Ολυμπιακός ξαναπροηγήθηκε με γκολ του Δωματά με πέναλτι.Ο Αγγελής δέχτηκε πάσα από τον Στασινόπουλο, αυτός ανατράπηκε και δόθηκε το φανερό πέναλτι.

Λίγο μετά το γκολ του Αιγινιακού η ομάδα μας στο 63' είχε μεγάλη ευκαιρία να ξαναπροηγηθεί με πανέμορφη ενέργεια του Ιωαννίδης ο οποίος δοκιμάστηκε σαν δεξί μπακ.
Ο νεοαποκτηθείς έκανε το μπάσιμο ,άφησε στον Ευθυμιάδη και αυτός με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στα επόμενα λεπτά ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε και δεν δημιούργησε πολλές φάσεις στο επόμενο 15λεπτο για να έρθει η μεγάλη ευκαιρία του Μπρίτος στο 85' όταν σε τετ α τετ με τον Τόλιο δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα.
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν ακόμα μια ευκαιρία στο 90΄ οπότε ο Τόλιας και πάλι νίκησε τους επιθετικούς του Ολυμπιακού.


Ολυμπιακός Βόλου : Παλιούρας (70' Μπουργάνης) ,Στασινόπουλος (46' Ιωαννίδης) , Αγγέλης (50' Ευθυμιάδης),  Οικονόμου(46' Πότσι) ,Κόκκας Α. , Αναστασίου (46' Μπρίτος), Δωματάς(46' Φλίγκος), Κολομήτρας (46' Σταύρου), Κόκκας Δ (75' Δωματάς),  Γκίτζιας (80' Πατσής) Στουρνάρας(46' Κωστόπουλος),


Αιγινιακός: Τόλιος, Λόλιος (77' Μπουτάφσκι) ,Γιαμιτζόγλου , Ποσίνκοβιτς, Σγκούρι (67΄Κυζιρίδης),Φαρασίδης, Ζούρκος (81' Μπουκίδης) , Πασαλίδης (85' Τοπαλίδης), Πατράλης (81' Καρακώστας) ,  Γκούρτσας( 90' Παπαδόπουλος) , (86' Παντικίδης)



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.


Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...