Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Κάποτε θα μιλήσω για το 2011...

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει γκρίνια στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, επισημαίνοντας ότι «μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Με δηλώσεις του σε τοπική τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της θεσσαλικής ομάδας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο καλό ξεκίνημα της σεζόν, το κλίμα, αλλά και τα λάθη του.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Μποτσιβάλη:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους που εκπροσωπεί μία τεράστια πόλη. Δεν σημαίνει ότι σταματάμε στα 5 στα 5. Ανεβαίνει ο πήχης, ανεβαίνει και η ομάδα.
Στηρίζουμε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Εκτός από την επαγγελματική του πορεία και τον εξαίρετο χαρακτήρα του, το έργο του ήταν δύσκολο καθώς έστησε μία ομάδα από την αρχή.
Ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα το έχει. Παίζουμε χωρίς σημαντικούς παίκτες, τον Ζώνα και τον Ντα Κόστα κι όμως η ομάδα απέδειξε ότι και χωρίς τις ελλείψεις αυτές λόγω τραυματισμών, πήγε καλά.
Τι να βάζαμε 4 γκολ, τι 3 που βάλαμε. Τους βαθμούς τους πήραμε. Πιστεύω πάντως ότι και οι δύο θα παίξουν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, αλλά αυτή είναι μία απόφαση που θα την λάβει ο γιατρός και ο προπονητής.
Εμείς μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα αναφερθώ κάποια στιγμή στα λάθη του παρελθόντος. Αλλά στα δικά μου λάθη. Δεν θα μιλήσω για τα λάθη των άλλων. Δεν ντρέπομαι για τα λάθη μου».



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.


Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...