Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα!

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, μίλησε ο Θανάσης Τέλλος.

Δηλώσεις στην θεσσαλία, έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου Θανάσης Τέλλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άμεση άνοδο στην Football League, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, με κόσμο, στην οποία δεν αρμόζει η Γ' Εθνική. Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει και μπορεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο αποκλειστικός στόχος φέτος είναι η άνοδος, όπως μου τόνισαν και οι άνθρωποι της ομάδας και θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι γιην επίτευξή του.

Μ' αρέσει που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια και θα έχω συμπαίκτες αξιόλογους, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Έχουν γίνει, μέχρι τώρα, προσεκτικές κινήσεις από πλευράς διοίκησης, υπάρχει πολύ καλό υλικό και εφόσον καταφέρουμε και «δέσουμε» γρήγορα, ως ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν αντίπαλο.
Η Γ' Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα που κρύβει «παγίδες», όμως από εμάς θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Υπάρχουν δυνατές έδρες, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστεύω, πως θα είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, με βάση το έμψυχο δυναμικό.

Η μεγάλη δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι απαιτητικοί και θέλουν κάθε Κυριακή η ομάδα να κερδίζει. Τον θέλουμε δίπλα μας, και θα κάνουμε τα πάντα για να φεύγει χαρούμενος κάθε φορά από το γήπεδο».

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...