Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Βολές κατά Μπέου από Austrians

Βολές κατά του  “τοξικού συστήματος της πλατείας Ρήγας Φεραίου” , εξαπολύουν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι Austrian Boys. 


Όπως αναφέρουν: 

"Σε μια στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει μια νέα αρχή, αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης προκειμένου να καταδικάσουμε το θράσος κάποιων ανθρώπων, που μέσω τηλεοπτικών εκπομπών επιχειρούν με το καλημέρα να δημιουργήσουν προβλήματα στη νέα προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε.

Οι γνωστοί εκπομπάρχες της Κυριακής μαζί με πρώην παράγοντα και μέτοχο της ΠΑΕ – όλοι τους μέλη της παρέας του “τοξικού συστήματος της πλατείας Ρήγας Φεραίου” που ευθύνεται για τη μαύρη σελίδα που έγραψε πέρυσι η ομάδα μας – επιχειρήσαν πολύ νωρίς να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους απέναντι στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ε, λοιπόν τους στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. ΔΕΝ ΘΑ τους ΠΕΡΑΣΕΙ. Οι προσωπικές εμμονές του καθένα και οι απεγνωσμένες προσπάθειες κάποιων για «δήλωση υποταγής» στο μεγάλο αφεντικό, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μείνουν ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ. Ο κόσμος της ομάδας, έχει καταδικάσει οριστικά και αμετάκλητα στη συνείδηση του, τους αποτυχημένους και όσους συμπορεύτηκαν με αυτούς που έβλαψαν το κύρος και το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου.

Να γνωρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να εκδηλωθούν ξανά προσπάθειες προσωπικού ρεβανσισμού που θα προκαλέσουν αρνητικό κλίμα στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου. Αν πραγματικά θέλουν να εξιλεωθούν στα μάτια των φιλάθλων της ομάδας, να αφήσουν τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις δηλώσεις και το μόνο που οφείλουν να κάνουν ΑΜΕΣΑ είναι να ξεκινήσουνε τη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.

Κοιτάμε μπροστά – Στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια – Συμβάλουμε στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου."

Austrian Boys
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...