Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Μέχρι Τετάρτη οι εγγραφές!

Την Δευτέρα 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Ολυμπιακού Βόλου.

 Kυρίαρχο θέμα, φυσικά,θα είναι το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Η Γ.Σ θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park στις 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20:00 της ίδιας ημέρας.

Αφού εκλεγεί πρόεδρος και γεν. Γραμματέας της συνέλευσης, θα γίνει ενημέρωση των μελών του συλλόγου από την ορισθείσα επιτροπή που διαχειρίστηκε το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, συζήτηση λήψη απόφασης για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξουσιοδότηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την πραγματοποίηση επαφών με ενδιαφερόμενους για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και τη σύναψη συμφωνίας με αυτούς, ενώ θα γίνει τακτοποίηση του μητρώου μελών.

Να σημειωθεί πως θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε όσους έχουν γίνει μέλη μέχρι τις 27 Απριλίου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη έχεις ως εξής:

«To Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2016 και ενόψει της κρίσιμης και καθοριστικής Γενικής Συνέλευσης, η όποια έχει ανακοινωθεί για τις 9 Μαΐου 2016 και για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση αυτής, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω :
Όσα από τα μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, από το 2009 και εντεύθεν, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους , για τα έτη 2015-16, ποσού 20 ευρώ ανά έτος, έως τις 27 Απριλίου 2016.
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να εγγράφονται έως της 27 Απριλίου 2016 .
Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να εγγράφονται έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.
Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται ΜΟΝΟ τα μέλη του Συλλόγου , εφοδιασμένα με κάρτα διαπίστευσης.
Για τις εγγραφές και επανεγγραφές , τα γραφεία του Συλλόγου στη Θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου , θα είναι ανοικτά M.Δευτέρα – M. Τετάρτη και M.Πέμπτη , 18.00-20.00 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά και στο γήπεδο της Άλλης
Μεριάς , από τις 16.00 έως τις 19.00.
Η ισχυροποίηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας μας ενόψει της επόμενης μέρας. Η μέρα που θα ξαναδούμε την ποδοσφαιρική αγαπημένη ομάδα μας στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει και πρέπει να τη θωρακίσουμε».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...