Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ήταν τα πάντα προδιαγεγραμμένα...

Σαφείς αιχμές προς τον πρώην Δ.Σ του Ολυμπιακού αφήνει με δηλώσεις του ο...παραλίγο πρόεδρος του νέου Δ.Σ κος Θεδωρίδης.
Με δηλώσεις που έκανε στο goalpost στρέφεται κατά των μελών της παλιάς διοίκησης που από ότι φαίνεται είχαν αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας από τον...Νοέμβριο!

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Κάποιοι... ολυμπιακάρες θα πρέπει να ανοίξουν λαγούμια για να κρυφτούν. Θα πρέπει να ντρέπονται και δεν τιμούν τα παντελόνια που φορούν. Όσοι αναλάβαμε να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια αυτές τις δύο μέρες για να παίξει η ομάδα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς, όταν πηγαίναμε να ανοίξουμε μία πόρτα, πέφταμε πάνω σε τοίχο.
Πώς να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη σωτηρία του Ολυμπιακού, όταν η προηγούμενη διοίκηση φρόντισε να αφήσει απλήρωτες τις δόσεις του ΙΚΑ και της εφορίας, τους δύο τελευταίους μήνες και να χαθούν οι ρυθμίσεις, αναβιώνοντας χρέη, ενώ απαιτείται ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, πάνω από 40.000 ευρώ για να αποκτήσει και πάλι η ΠΑΕ ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα;
Με τις παρούσες συνθήκες το μέλλον του Ολυμπιακού ήταν προδιαγεγραμμένο. Μοιραία και από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές δεν απέσυραν τις προσφυγές, το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα γίνει και η αποχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου από το πρωτάθλημα είναι δεδομένη»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...