Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας!

Ένα τηλέφωνο ήταν αρκετό για να πεισθούν εννέα παίκτες και να «κατεβούν» να παίξουν το παιχνίδι με την Καρδίτσα.
Έτσι ,ενώ όλα έδειχναν πως οι τίτλοι τέλους έχουν πέσει για την ομάδα μας μετά τις αποκαλύψεις της παρολίγον νέας διοίκησης , σήμερα οι «αδιάλλακτοι» παίκτες αποφάσισαν μετά από προτροπή του γενικού αρχηγού της ομάδας να παραστούν στο παιχνίδι με την Αναγέννηση.
Το αγωνιστικό περνάει φυσικά σε δεύτερη μοίρα , αφού ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 0-3 από έναν αντίπαλο που δεν φόρτσαρε , αλλά το τι έγινε στο παρασκήνιο είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Για την ιστορία οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τα ερυθρόλευκα ήταν οι Δασκαλάκης, Καρράς, Μπουτζίκος, Κεσίδης, Αρβανίτης, Φερνάντες, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης και Αλαμάνης οι οποίοι με τον τρόπο τους κράτησαν ψηλά την ερυθρόλευκη σημαία.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν ,ενώ η ΠΑΕ τελεί ακέφαλη εδώ και αρκετές ημέρες ,κάποιοι φαίνεται πως δεν...παρέδωσαν τα «κλειδιά» στον κο Τσεκούρα και οι φίλαθλοι της ομάδας έκπληκτοι αντίκρισαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανακοίνωση -φάντασμα ,προφανώς από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας ,αφού τα περισσότερα μέλη της παραιτηθείσας διοίκησης δεν είχαν ιδέα για το ποιος την έγραψε.

Η ανακοίνωση με την συνήθη για τους γνωρίζοντες σύνταξη,ειρωνευόταν τους «επτά» που δήλωσαν εθελοντικό παρόν στην σωτηρία της ομάδας προ ολίγων ημερών με «μπροστάρη» τον κύριο Θεοδωρίδη.

Η ανακοίνωση -φάντασμα έγραφε αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αντιλαμβανόμενη πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, καθώς επίσης και την ιστορία του συλλόγου, αποφάσισε όπως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια διεξαγωγής του σημερινού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, λοιπόν, θα αγωνιστεί κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με όποιο τρόπο μπορεί, διότι κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια στις πλάτες αυτές τις ιστορικής ομάδας.

Οσο για τους «σωτήρες» των δύο ημερών, έχουμε να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο. Ένα μεγάλο μπράβο που δεν κατάφεραν ούτε καν να κατεβάσουν την ομάδα με οποιοδήποτε τίμημα.
Σήμερα λοιπόν, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί λύση για την αγαπημένη μας ομάδα. Και όταν λέμε λύση εννοούμε πραγματική λύση και όχι μία απλή λεζάντα από εφτά περαστικούς που είδαν φως και μπήκαν στα γραφεία της ΠΑΕ.
Και επειδή οι εφτά «σωτήρες» δεν κατάφεραν ούτε εισιτήρια να εκδώσουν για το σημερινό παιχνίδι, ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου ότι στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας από τις θύρες 3,4,5.
Κλείνοντας, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να μιλάνε λίγο και να προσπαθούν να κάνουν πολλά.
Σήμερα δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο του Ολυμπιακού να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί με την αγαπημένοι τους ομάδα και ποιοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι.
Και βέβαια μην ξεχάσετε να βγάλετε καμία ανακοίνωση. Ούτως ή άλλως μόνο σε αυτό είστε καλοί

Έτσι τo παιχνίδι -φιάσκο διεξήχθη και μάλιστα η θρασυδειλία κάποιων έφτασε σε σημείο γελοιότητας όταν στο γήπεδο πετάχτηκαν φυλλάδια που κατονόμαζαν συγκεκριμένους φιλάθλους ως υπαίτιους για την κατάντια της ομάδας.Φιλάθλους που όλοι γνωρίζουν πως δίνουν τα πάντα για τον Ολυμπιακό ,αλλά τόλμησαν να αντιταχθούν απέναντι στην ομηρία της ομάδας από το «παρεάκι» του Δημαρχείου.

Ασφαλώς όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού γνωρίζει ποιος είναι πίσω από όλα αυτά. Κάλο θα είναι οι εφτά βολιώτες της πρώην διοίκησης να βγούνε να διαχωρίσουν την θέση τους από αυτή την παρωδία.

Τα βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας συνεχίζονται και μένει να δούμε αν παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο εξευτελισμού του ιστορικού συλλόγου μας.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δόθηκε παράταση στην αναζήτηση...«σωτήρα» που θα αναλάβει την διάσωση της ομάδας με το παραθυράκι που άνοιξε η ΕΠΟ για μεταγραφές παικτών κάτω των 24 ετών ,να αφήνει ένα μικρό περιθώριο αισιοδοξίας.


Είπαν:

Θωμας Μακρής: «Για εμάς σήμερα το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ξεκινήσαμε σήμερα στο παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές. Σημασία για την ομάδα μας αυτή τη στιγμή έχει η επόμενη μέρα. Σχετικά με το σήμερα, όπως είπε και ο συνάδελφος, δεν μπορούμε να ζητάμε ευθύνες από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πιστεύω ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια που ήρθαν εδώ και ανταποκρίθηκαν, ώστε να γίνει το παιχνίδι, γιατί ήταν τελεσίδικο πως δεν θα γινόταν. Παρόλα αυτά, η ομάδα κατέβηκε να παίξει. Σημασία έχει η επόμενη μέρα. Στην επόμενη μέρα πρέπει να σταθούμε, να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και να συνεχίσει να υπάρχει. Υπάρχουν δυσκολίες, τις ζούμε καθημερινά κι ευελπιστώ να βρούμε τη λύση και η ομάδα να σταθεί εκεί που πρέπει».

Δημήτρης Κεσίδης: «Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό Βόλου είναι κρίμα να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Ελπίζουμε όλοι να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν από μακριά, παρόλο που είχαν κάνει προσφυγή. Έπαιξαν σήμερα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...