Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τίποτα δεν μας επηρεάζει

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου,
Στην ανακοίνωση τονίζουν πως είναι επαγγελματίες, τιμούν τη φανέλα που φοράνε και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο ματς με την Κέρκυρα, χωρίς να τους επηρεάσει το παραμικρό από όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι έχουν προγραμματίσει για την ερχόμενη Τρίτη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Νίκο Τσεκούρα παρουσία και του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, προκειμένου να ενημερωθούν για το μέλλον τόσο της ομάδας όσο και το δικό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τους δεκέξι ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα:

«Εμείς, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, κατανοούμε πλήρως το δύσκολο σημείο που βρίσκεται η ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε και ακούμε πολλά για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν θα μας επηρεάσει, διότι είμαστε επαγγελματίες.
Συνεχίζουμε να προπονούμαστε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα υπό τις οδηγίες του προπονητή μας και θα αγωνιστούμε κανονικά στο ματς της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα, δίνοντας για ένα ακόμη παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό. Διότι τιμάμε τη φανέλα με την οποία αγωνιζόμαστε.
Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί λύση για την ομάδα, ώστε να συνεχίσουμε να φοράμε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.
Εμείς από την πλευρά μας προγραμματίσαμε για την ερχόμενη Τρίτη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Νίκο Τσεκούρα παρουσία και του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να ενημερωθούμε για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, με την ελπίδα ότι από αυτή τη συνάντηση θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, τόσο για εμάς, όσο και για τη μεγάλη «οικογένεια» του Ολυμπιακού Βόλου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...