Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ζητάει το μετοχολόγιο ο Ερασιτέχνης

Τριμελή επιτροπή η οποία θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.... μετά την παραίτηση της διοίκησης Πρωτοδικείου, αποφάσισε να συστήσει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του, χθες το απόγευμα. 

Μεταξύ άλλων αποφάσεων που έλαβε, είναι να ζητήσει από το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Αντώνη Ξηρό, το μετοχολόγιο της εταιρίας προκειμένου "να προβεί σε διαπροσωπικές επαφές"!

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά:


Συνεδρίασε έκτακτα , χθες Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.30 , το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , μετά την παραλαβή των παραιτήσεων του Προέδρου και των μελών του Δ/κου Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:

1. Συνέστησε τριμελή επιτροπή , για οιονδήποτε θέμα αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα , αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τσεκούρα Νικόλαο και τα μέλη αυτού κ.κ. Μεταφτσή Αλέξανδρο και Κάβουρα Νικόλαο .

2. Να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Νομικό Σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Ξηρό Αντώνη , ο οποίος αναφέρεται στο έγγραφο παραίτησης , ως , έχων εξουσιοδότηση να χειριστεί τα θέματα της ΠΑΕ , μετά την παραίτηση των μελών αυτής .

3. Να σταλεί έγγραφο στον εξουσιοδοτημένο Νομικό Σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Ξηρό Αντώνη προκειμένου να μας δοθεί το πλήρες μετοχολόγιο αυτής ώστε η τριμελής επιτροπή να προβεί σε διαπροσωπικές επαφές .

4. Να πραγματοποιηθεί , άμεσα , συνάντηση με τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προκειμένου να συζητηθούν λύσεις για την άρση της κατάστασης που υφίσταται μετά την παραίτηση των μελών του Δ/κου Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και το αδιέξοδο που δημιουργείται .

Ο Ερασιτέχνης ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 , με αίσθημα ευθύνης για την αγαπημένη μας ομάδα , θεματοφύλακας για την διαφύλαξη της ενότητας , της αξιοπρέπειας και του ονόματος της ιστορικής μας ομάδας , θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενδεδειγμένες ενέργειες που του αναλογούν , προκειμένου να συμβάλλει , με τις περιορισμένες δυνατότητες του , στην άρση του αδιεξόδου που οδηγήθηκε η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ , δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι αδυνατεί να συμβάλλει στη περαιτέρω λειτουργία αυτής και παρακαλεί τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας να επιδείξουν , στη δύσκολη αυτή στιγμή , αυτοσυγκράτηση και ωριμότητα , χωρίς ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις , διότι η επόμενη ημέρα που θα ξημερώσει για την ομάδα μας , πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...