Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Νικηφόρα πρεμιέρα οι Νέοι

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν της Καρδίτσας με σκορ 2-1.
Η ομάδα του Θωμά Μακρή κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε ο Δημήτρης Κεσίδης στο πρώτο ημίχρονο. Η Αναγέννηση μείωσε στην επανάληψη με τον Ξέρα.

Στο 34' από μια στημένη φάση έγινε το 1-0. Σκόρερ ο Δημήτρης Κεσίδης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χασιώτη. Ο Κεσίδης, τρία λεπτά αργότερα στο 37' με σουτ έγραψε το 2-0, αφού πρώτα προηγήθηκε απόκρουση του τερματοφύλακα Τσιμουράκου, μετά από σουτ που επιχείρησε ο Καναβός.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 58'. Ο Τζερτζέλας εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα από την περιοχή τους και ο Ξέρας από κοντά έγραψε το 2-1.

Το παχινίδι παρακολούθησε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Σούλης Παπαδόπουλος, πριν αρχίσει η προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στο ΕΑΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σπηλιόπουλος, Χασιώτης, Αγγελής, Γαρυφάλλου, Παπαϊωάννου, Κεσίδης, Ράπτης (68' Καλαμίδας), Χατζησταμάτης, Μπέικος (85' Πάτσης), Καναβός (57' Γκουγκούδης), Μπάσαρι.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.: Τσιμουράκος, Καλλιώρας (82' Ζάγγος), Παγουρτζής, Ριζογιάννης, Τζερτζέλας, Ζάγγος (56' Λαντέρης), Παπαδημητρόπουλος, Φακίτζας, Κατσιγιάννης, Κοντέλι, Ξέρας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...