Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Κάν'το όπως και πέρσι (pregame)↻

Να βρει επιτέλους τον καλό του εαυτό θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι της Κυριακής.
Οι παίκτες της ομάδας μας θα πρέπει επιτέλους να αποδείξουν πως ανήκουν σε μία ομάδα που την θέλουν πρωταγωνίστρια.
Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις τους δικαιώνουν τους αμφισβητίες...τώρα όμως ήρθε η σειρά των παικτών!
Στα...πόδια τους είναι να αποδείξουν πως ο φετινός Ολυμπιακός «χτίστηκε» για να πρωταγωνιστήσει και όχι για να έχει τον ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα μας ,όπως και σε κάθε επίσημο φετινό αγώνα ,θα έχει σημαντικές απουσίες.
Φερνάντεζ , Γκουγκούδης , Ντιέγκο Λεόν  ,ενώ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Διαμαντόπουλος.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τη Λάρισα. Αυτοί είναι οι εξής: Στρατηλάτης, Δασκαλάκης, Αρβανίτης, Ντάσιος, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Μπουτζίκος, Διαμαντόπουλος, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Καραμανλής, Νάστος, Νικολόπουλος, Μοράν, Γουόρντεν, Αλαμάνης, Νικολιάς, Ζέρης, Κυζιρίδης, Ντεπέτρις.

Εκτός των προαναφερθέντων τραυματιών ,εκτός αποστολής έμειναν οι Χρυσοστομίδης,Καρράς , Παναγιώτου, Πολύζος και Κεσίδης.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο στην διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο θα βρίσκεται ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Εκτός, όμως έμειναν οι Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος όπως και οι Πατσιογεώργος, Καμπλιώνης, Σουλιώτης, Χάμος και Μασούρας.

Η αποστολή της Λάρισας: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Χοτζάλι, Ροβίθης, Κρητικός, Καπός, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.


Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού που παραβρέθηκαν στην προπόνηση του Σαββάτου ζήτησαν επιτακτικά το τρίποντο.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κατσικογιάννης.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ ενώ θα υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο από το VolosFans.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...