Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινά η αντεπίθεση! (pregame)

Με στόχο να ξεκινήσει την μεγάλη αντεπίθεση υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Λαμία.
Η ομάδα μας μπορεί να μην έχει κάνει καλό ξεκίνημα και ουσιαστικά το πρώτο μέλημα της θα πρέπει να είναι η διατήρηση του αήττητου της έδρας της.
Αυτό θέλει να διατηρήσει με αντίπαλο την Λαμία το Σάββατο στις 16:00.

Ο Ολυμπιακός θα έχει και πάλι απουσίες με τους Ντιέγκο Λεόν, Γκούγκούδη και Διαμαντόπουλο να μην υπολογίζονται. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Γουόρντεν ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.Μάλιστα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Στρατηλάτης, Δασκαλάκης, Μοράν, Ντάσιος, Αρβανίτης, Ντεπέτρις, Φερνάντες, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Γουόρντεν, Νάστος, Αλαμάνης, Νικολιάς, Μπουτζίκος, Ζέρης, Καραμανλής, Τσιάρας, Νικολόπουλος και Πολύζος.

Εκτός αποστολής ,εκτός των τραυματιών, έμειναν οι Χρυσοστομίδης, Σκοπελίτης , Κυζιρίδης, Καρράς και Παναγιώτου

H ομάδα του Βαζάκα έχει και αυτή προβλήματα και απουσίες με την προϊστορία να είναι σαφώς για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι έχουν σε 14 παιχνίδια μόλις μία ήττα.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Ρίζος, Γκίνη, Ζουλιώτη, Καλαϊτζίδη, Τσαμούρη, Κοντέων, Τσόπελα, Λεάντρο, Τόσκα, Κοτσώνη, Αντωνίου, Σιλιγαρδάκη, Νατσιόπουλο, Ν' Γκουέμ, Τζόκιτς, Καραλή, Πίντο, Τριανταφυλλάκο, Καλλέργη, Νεόφυτο.

Φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα υπάρχουν καθώς,μάλλον υπερβολικά, απαγορεύτηκε η μετακίνησή τους ,μεμονωμένη ή οργανωμένη.
Διαιτητής στο ΕΑΚ θα είναι ο Σημαιάκης.

Η γενική είσοδος στον αγώνα είναι 10 ευρώ.Την Παρασκευή παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν γυμνάσιο του Βόλου και της Αγριάς και μοίρασαν προσκλήσεις για τον αγώνα.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:00 και δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...