Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Σούλης ο...εκδικητής!

Ο Ολυμπιακός έλυσε τον...«γόρδιο δεσμό» της άμυνας του Βαζάκα και επικράτησε 1-0 επί της Λαμίας.
Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε και χρειάστηκε ένα αμυντικό λάθος για να κερδίσει το πέναλτι με το οποίο ο Ντεπέτρις χάρισε το δεύτερο τρίποντο στην ομάδα μας.

Παράλληλα ο Σούλης Παπαδόπουλος πήρε...άτυπη εκδίκηση από την ομάδα που τον έδιωξε μετά από ένα μόλις παιχνίδι.




Ένα κλασσικό παιχνίδι Β' Εθνικής παρακολούθησαν οι 2000 φίλοι του Ολυμπιακού που αψήφησαν βροχή και κρύο και παραβρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ.

Σούλης εναντίον Βαζάκα με τις δύο ομάδες να προσέχουν ιδιαίτερα τις άμυνές τους και να φαίνεται από νωρίς πως το παιχνίδι θα πάει στο γκολ.Πόσο μάλιστα όταν η Λαμία κατέβηκε με δύο ζώνες άμυνας αφού στον χώρο του κέντρου οι παίκτες ήταν ανασταλτικοί.Η απάντηση του Σούλη ήταν ανάλογη αφού προτίμησε να ξεκινήσει στο κέντρο με Νάστο και Τσιάρα,κρατώντας τον Φερνάντεζ για το...δεύτερο ημίχρονο.


Αντίθετα χρησιμοποίησε από την αρχή τον Γουόρντεν ο οποίος έδωσε πολλές μάχες μπροστά,κέρδισε πολλά φάουλ αλλά φυσιολογικά μετά το 65΄κουράστηκε ιδιαίτερα και δεν είχε άλλες ανάσες.
Στην άμυνα ο Ντάσιος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πήρε την θέση του δεξιού μπακ , με τους Καραμανλή και Αρβανίτη να είναι στο κέντρο και τον Μπουτζίκο στα αριστερά.



Στα επιθετικά χαφ προτιμήθηκε στα αριστερά ο Τσιλιγγίρης ,ενώ ο Μοράν που μπήκε στο β΄μέρος πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνισή του,αφού στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν άφαντος.
Νικολιάς και Ντεπέτρις συμπλήρωσαν τις επιθετικές αιχμές των ερυθρολεύκων που έπαιξαν χωρίς καθαρόαιμο δεκάρι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και στο 6ο λεπτό ο Ρίζος έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ που εκτέλεσε ο Ντεπέτρις, ενώ ο έμπειρος γκολκίπερ εξουδετέρωσε και το σουτ του Τσιλιγκίρη στο 9'.

Από την πλευρά της, η Λαμία προσπάθησε να φανεί απειλητική με την εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου στο 18' και με τον Στρατηλάτη να ελέγχει την πορεία της μπάλας.
Στο 36' ο Ρίζος έδειξε ξανά τα αντανακλαστικά του, σταματώντας στο τετ α τετ τον Ντεπέτρις, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για τα πρώτα 45 λεπτά.

Στο β' μέρος οι ερυθρόλευκοι ήταν και πάλι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο ,με πολλά όμως προβλήματα στο τομέα της δημιουργίας ,αφού πολύ δύσκολα μετουσιονόταν οι αλλαγές της μπάλας σε ευκαιρία.

Τελικά χρειάστηκε ένα λάθος του Ζουλιώτη όταν σε τυφλή σέντρα του Ντεπέτρις και ενώ ο αμυντικός της Λαμίας δεν απειλούταν έκανε κοντρόλ με το χέρι και ο Σημαιάκης που ήταν δίπλα...αναγκάστηκε να σφυρίξει το πέναλτι το οποίο έκανε γκολ με ωραίο χτύπημα ο Αργεντίνος άσσος. 

Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους παίκτες της Λαμίας, με τους φιλοξενούμενους, πάντως, να έχουν μια πολύ καλή στιγμή για να ισοφαρίσουν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ματσιόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Στρατηλάτη να αποκρούει τη μπάλα.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ντάσιος, Καραμανλής, Αρβανίτης, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Νάστος (57' Φερνάντεζ), Νικολιάς, Τσιλιγκίρης (46' Μοράν), Ντεπέτρις (79' Ζέρης), Γουόρντεν.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κοντέων (74' Τριανταφυλλάκος), Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης (56' Ν' Γκουέμ), Τόσκας, Νατσιόπουλος, Αντωνίου, Νεόφυτος, Πίντο (61' Καραλής).






Κάρτες: 
   Νάστος, 87' Στρατηλάτης - 62' Σιλιγαρδάκης


Μας άρεσε.... 
Ντεπέτρις , Τσιάρας, Μοράν οι πιο κινητικοί παίκτες ενώ και η αμυντική γραμμή δεν είχε προβλήματα

Δεν μας άρεσε...

Μεγάλη δυσκολία στην δημιουργία φάσεων συνεχίζει να έχει ο Ολυμπιακός με το κενό του Ντιέγκο Λεόν να μοιάζει προς το παρόν δυσαναπλήρωτο.





Ο «κόραξ» του αγώνα

Μέτριος διαιτητής ο Σημαιάκης ,έχασε πολλές φάσεις και κάρτες και...πάλι καλά που είδε το εμφανές πέναλτι που έγινε δύο μέτρα από τα μάτια του.


Είπαν:

Σούλης Παπαδόπουλος: « «Στο Μενίδι είπα ότι ήμουν ευχαριστημένος για 86 λεπτά. Σήμερα όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος, ακόμη περισσότερο για τα τελευταία λεπτά, έτσι όπως αντιδράσαμε στις βαθιές μπαλιές των παικτών της Λαμίας. Μου άρεσε πως αντιδράσαν τα παιδιά. Στο α' ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, μπήκαμε πολλές φορές στην περιοχή αλλά μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο, ο αντίπαλος βγήκε πιο ψηλά, βάλαμε το γκολ και μετά δεν υπήρχε περίπτωση να μας ξεφύγει το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον κόσμο.Έχουμε πρώτα το παιχνίδι του Κυπέλλου, να παίξουν και κάποια άλλα παιδιά και μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα. Κάθε νίκη είναι σημαντική.Tην ομάδα προς το παρών την ενδιαφέρει τώρα να παίρνει τους τρεις βαθμούς και με το χρόνο, θα παίξει ακόμη καλύτερη μπάλα.Υπάρχουν παίκτες όπως ο Μοράν που είναι καλοί, αλλά θέλουν λίγο χρόνο να εγκλιματιστούν.»


Στρατηλάτης «Θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Προερχόμασταν από δύο όχι τόσο καλά αποτελέσματα, στο ματς με τον Αχαρναϊκό αδικηθήκαμε από την εξέλιξη του ματς. Σήμερα ήταν μια καλή νίκη, θα μας τονώσει την ψυχολογία. Δουλέψαμε πολύ με τον κόουτς στην ψυχολογία και τακτικά, ήμασταν πολύ καλά στημένοι και διαβασμένοι, ευελπιστώ η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Βαζάκας: « «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικές, με τον Ολυμπιακό που στήθηκε για να πρωταγωνιστήσει και τη Λαμία που στήθηκε για μια καλή πορεία. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε υπεροχή ο Ολυμπιακός αλλά έγιναν μόνο δύο φάσεις. Δεν ήμασταν καλοί στο παραγωγικό κομμάτι. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, και ειδικά μετά το γκολ. Ήταν χέρι σε μια ανύποπτη φάση αλλά ο διαιτητής θα μπορούσε να το παραβλέψει. Ήταν άδικο το αποτέλεσμα για εμάς, πιο δίκαιη η ισοπαλία. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια»»


Μικρά&πικάντικα
  • Λίγος σχετικά κόσμος στο ΕΑΚ με τους φιλάθλους να μην ξεπερνούν τις 2000.
  • Στα...τρία χωρισμένοι οι οργανωμένοι με δύο μικρούς πυρήνες στα πέταλα και τον ΣΦΟΒ στο κέντρο της θύρας 1.
  • Με το...ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τα είχαν Austrian Boys και οι Μαλαβέτας οι οποίοι είχαν πανό στα πέταλα εναντίον των μέτρων για την κάρτα φιλάθλου.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...