Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Εύκολο πέρασμα από Τύρναβο με τεσσάρα

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Τύρναβο,με τον Χαραλαμπίδη να έχει την ευκαιρία να «παίξει» με την διάταξη της ομάδας.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και ο Ολυμπιακός κέρδισε τον τοπικό Τύρναβο με σκορ 0-4 με τον κόουτς Χαραλαμπίδη να βρίσκει την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές αφού χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις.

Η ομάδα μας άρχισε τον αγώνα με πορτιέρο τον Δασκαλάκη ,στο κέντρο της άμυνας τον Αρβανίτη με τον Καραμανλή , στα δεξιά τον Καρρά και στα αριστερά της άμυνας τον Χιντζίδη, ,Τσιάρα και Παναγιώτου στα αμυντικά χαφ, ενώ Νικολιάς και Ζέρης έπαιξαν στα φτερά και πο Αλαμάνης ως φουνταριστός και ως επιτελικός μέσος αγωνίστηκε ο Σκοπελίτης.

Η ομάδα είχε κυκλοφορία της μπάλας για μία ακόμα φορά ,αλλά οι φάσεις που δημιούργησε ήταν μετρημένες.Πάντως το γκολ ήρθε αυτή την φορά με στημένη φάση.
Μόλις στο 8ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι σκόραραν με απευθείας φάουλ του Χιντζίδη. Οι παίκτες έδειξαν δραστήριοι ιδιαίτερα από την αριστερή πλευρά με τον Χιντζίδη να ταλαιπωρεί στα φτερά τους χαφ του Τυρνάβου ,και μάλιστα να προωθείται ως συνηθίζει αρκετά συχνά και να δημιουργεί την δεύτερη κλασική ευκαιρία του Ολυμπιακού στο 42΄όταν η σέντρα του βρήκε σε καλή θέση τον Νικολιά του οποίου το απευθείας θεαματικό ευθύβολο βολέ βγήκε λίγο άουτ.



Στο β μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές με Καρρά , Αρβανίτη και Αλαμάνη να είναι οι μοναδικοί παίκτες που παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Στρατηλάτης ήταν στα γκολπόστ, ο Νικολόπουλος πλαισίωσε τον Αρβανίτη στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Μποτζίκος αντικατέστησε τον Χιντίδη.Φερνάντες και Κεσίδης ήταν στον άξονα, Γκουγκούδης και Μοράν στα πλάγια χαφ ενώ ο Λεόν ήταν το "δεκάρι".

Οι αμυντικές αδυναμίες πάντως δεν έλειψαν και με αντίπαλο τον Τύρναβο όταν ο Γιαλαμίδης έκανε τραγικό γύρισμα στον Στρατηλάτη και ο το εκμεταλλεύτηκε ,πλάσαρε αλλά ο Νικολόπουλος πάνω στην γραμμή πρόλαβε την μπάλα.

Η ομάδα μας κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά όταν ο Σκοπελίτης ,ο οποίος πέρασε στην θέση του Αλαμάνη για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, έκανε μία ωραία κάθετη μπαλιά στα φορ ,εκεί βρέθηκε ο Γκογκούδης ο οποίος προωθούταν αρκετά και πλάσαρε όμορφα κάνοντας το 0-2.

O Ολυμπιακός συνέχισε την κυριαρχία του με τον Μοράν να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Γκουγκούδη και με διπλή προσπάθεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ενώ 5 λεπτά αργότερα στο 84' ο Λεόν έβγαλε όμορφη ασίστ στον Γκουγκούδη και αυτός σκόραρε για δεύτερη φορά.



Ολυμπιακός Βόλου α' ημίχρονο:  Δασκαλάκης Χιντζίδης ,Καραμανλής, Αρβανίτης, Καρράς, Τσιάρας ,Παναγιώτου ,Νικολιάς ,Ζέρης , Σκοπελίτης ,Αλαμάνης,

Ολυμπιακός Βόλου β' ημίχρονο: Στρατηλάτης ,Καρράς (80' Ζέρης) ,Μπουτζίκος, Αρβανίτης (60' Γιαλαμίδης) ,Νικολόπουλος, Φερνάντες, Γκουγκούδης, Λεόν , Κεσίδης ,Μοράν ,Αλαμάνης (69' Σκοπελίτης)


Παραλειπόμενα:

  • Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιλιγκίρης ,Γουόρντεν ,Διαμαντόπουλος,αλλά και ο Κυζιρίδης με τον οποίο θα υπάρχουν εξελίξεις.
  • Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι φίλοι του Τυρνάβου τον Καραμανλή.
  • Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλοί παράγοντες της διοίκησης καθώς και ο Δήμαρχος Βόλου.


Ο Α.Χαραλαμπίδης δήλωσε μετά τον αγώνα: «Ήταν ένα καλό τέστ. Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία.Ξέρουμε τι κάνουμε και να μην ανησυχεί ο κόσμος.Είμαστε ακόμα πολύ κουρασμένοι από την προετοιμασία και να ξέρει ο κόσμος πως θα δει το ποδόσφαιρο που περιμένει.Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί.Ο Ντάριο είναι παίκτης ηγέτης που θα προσφέρει πολλά στην ομάδα.Ανήκει ήδη στον Ολυμπιακό. Περιμένουνε τον Γουόρντεν και τον Πολύζο που θα προσφέρουν πολλά ,όπως και τον Διαμαντόπουλο.»









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...