Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Περίπατο οι άμυνες...

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 4-3 την Παναχαική με χατ τρικ του Διαμαντόπουλου και αντάμειψε τους λίγους φιλάθλους που του «στάθηκαν» στο ΕΑΚ.
Ο Μπιτάνγκ σημείωσε και αυτός γκολ με ωραία ατομική προσπάθεια.
Προαγγελία αποχώρησης οι δηλώσεις Ελευθερόπουλου!

Το παιχνίδι, λοιπόν, ξεκίνησε με πολύ γρήγορο γκολ, αφού μόλις στο 2' ο Στεργίδης με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «κοκκινόμαυρους».
Η απάντηση της ομάδας, όμως, ήταν σχετικά άμεση, με τον Διαμαντόπουλο να σκοράρει στο 14' βρίσκοντας την μπάλα μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπουτζίκος.
Στο 25' ο 26χρονος φορ έδωσε για πρώτη φορά στον αγώνα προβάδισμα στον Ολυμπιακό Βόλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση που καταλογίστηκε σε χέρι του Κάργα, για να γίνει το 2-2 από τον Γκαντιάγκα στο 28'.
Ο Διαμαντόπουλος, ωστόσο, ήταν «ζεστός» και έφτασε στο χατ τρικ με σουτ στο 30', για να έρθει και το 4-2 από την πανέμορφη ατομική προσπάθεια του Μπιτάνγκ έξι λεπτά αργότερα.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ελεύθερο και ανοικτό ποδόσφαιρο για να ξαναμπεί στο παιχνίδι η Παναχαϊκή με την κεφαλιά του Καρβουνιάρη στο 68'.
Ο Ολυμπιακός είχε και αυτός τις ευκαιρίες του αλλά τελικά το παιχνίδι «έκλεισε» στο 4-3.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Καρράς (85' Κεσίδης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας (46' Ρόκας), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Σκοπελίτης (64' Ζέρης), Διαμαντόπουλος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Μπουντόπουλος (46' Κορέτα, 82' Μαζιώτης), Στεργίδης, Άλμπι (46' Καρβουνιάρης), Κάργας, Χούσα, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μαρουκάκης, Μασούρας.





Κάρτες: 
  81' Διαμαντόπουλος, - 90' Χούσα


Μας άρεσε.... 
-Ο Διαμαντόπουλος έδωσε διαπιστευτήρια για το ποιος θα πρέπει να είναι ο αυριανός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Δεν μας άρεσε...
Πολλά προβλήματα αντιμετώπισε για ακόμα μια φορά η άμυνά μας.

Ο «κόραξ» του αγώνα:
Παράπονα σε δύο φάσεις είχαν οι φιλοξενούμενοι από τον ρέφερι του αγώνα.

Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Ήταν ένα απολαυστικό παιχνίδι από ομάδες με πολύ επιθετική φιλοσοφία, με ομάδες που έχουν πολλά νέα παιδιά, γεμάτες Έλληνες. Μου αρέσει να δίνω στα πράγματα την αξία που πρέπει. Είχα πει ότι με χαροποιεί ο κόσμος. Οφείλω να πω γιατί στα πλέι οφ δεν πήραμε πολλούς βαθμούς και είχαμε πολλές ήττες, αλλά έχω εισπράξει αγάπη εγώ κι ο Στέλιος που θα μου μείνει χαραγμένη ότι γίνει. Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το εξάμηνο, εγώ και ο Στέλιος έχουμε ζήσει πράγματα που θα μας μείνουν χαραγμένα στην καρδιά. Ο κόσμος του Βόλου έχει κουλτούρα. Κρατήσαμε την αξιοπρέπεια της ομάδος με όσα παλικάρια μείναν και να προσφέρουμε κάτι όμορφο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος με όσα ζήσαμε αυτούς τους έξι μήνες»


Σπανός: «Έπαιξαν δύο ομάδες που βάσει της εικόνας τους κι όπως παίζουν αδικούνται από τη βαθμολογία των πλέι οφ. Εμείς ήμασταν καταπληκτικοί. Στο πρώτο ημίχρονο απουσίαζε το κέντρο της άμυνάς μας. Στο δεύτερο, παίξαμε ανοιχτά, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε τα πράγματα, το κατορθώσαμε εν μέρει. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Στο επιθετικό ποδόσφαιρο με τα 7 γκολ, έλειψε ο άρχων του αγώνα, που έκανε πάρα πολλά λάθη. Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και τον κ. Ελευθερόπουλου με τον οποίον έχουμε ίδια φιλοσοφία με ωραίο ποδόσφαιρο και νέα παιδιά»





Μικρά&πικάντικα
  • Αναμενόμενο αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων με μόλις 101 να διατίθονται.
  • Περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ.
  • Δηλώσεις έκανε και ο Αλέξης Κούγιας:
«Νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω για την υπέροχη φιλοξενία τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Όσοι ήταν στο γήπεδο απήλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε την τύχη να παίξουν ποδόσφαιρο δύο ομάδες καθαρών προπονητών.  Στο ημίχρονο απομακρύναμε έναν ποδοσφαιριστή που είχε προκλητική αγωνιστική συμπεριφορά, όπως και το προηγούμενο παιχνίδι, όπως και σε πολλά παιχνίδια του β’ γύρου. Σε εμάς έπαιζε δανεικός από άλλη ομάδα. Όμως η προσωπική μου κρίση είναι σχεδόν αλάνθαστη. Έκανα υπομονή. Η Παναχαϊκή δεν είναι ομάδα να δίνει δικαιώματα, να αφήνει σκιές. Μετά τα Χανιά έφυγαν τρεις ξένοι παίκτες. Σήμερα αν μπορούσα, θα τον είχα αντικαταστήσει από το α΄20άλεπτο. Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κ. Τόρη και τον κ. Βαρούτσικο. Αν έχεις την ευλογία να είσαι ιδιοκτήτης μιας τέτοιας ομάδας, πρέπει να είσαι και μπροστάρης. Δεν έχουμε δικαίωμα στους οπαδούς τέτοιων πόλεων να μην τους κάνουμε περήφανους. Στο Βόλο υπάρχει ποδοσφαιρική κουλτούρα πολλών ετών. Μακάρι να είχαμε τη βοήθεια που έχει ο Ολυμπιακός από τον Δήμο Βόλου. Θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια και να παίξουμε στην Πάτρα. Την επόμενη χρονιά θα σας φιλοξενήσουμε όλους τους δημοσιογράφους με δικά μας έξοδα.  Θέλω να σας ευχαριστήσω, λυπάμαι που δυστυχώς δεν κατάφερα να δω το ματς από τις θέσεις των επισήμων. Τα δύο πρώτα φιλικά πρέπει να είναι Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου και το αντίθετο»


    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!





    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...