Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Καλύτερος με δέκα!

Ο Ολυμπιακός έκανε επική ανατροπή στις Σέρρες με δέκα παίκτες και εξασφάλισε θέση για τα play off.
Η ομάδα μας πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και έδωσε δικαιώματα όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά.Μάλιστα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν η ομάδα μας έμεινε από το 57΄με δέκα παίκτες.
Παρά ταύτα με αντεπίθεση της οποίας ηγέτης ήταν ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος,η ομάδα μας πέτυχε δύο γκολ και έκανε την ανατροπή.



Το παιχνίδι άριχσε με τους χειρότερους οιωνούς αφού η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε μόλις στο 7' όταν ο Τσιλούλης πήρε το ριμπάντ μετά το διώξιμο του Ρίζου και με σουτ έκανε το 1-0.Ο Ολυμπιακός από εκεί και έπειτα αγχώθηκε και ενώ είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας,η νευρικότητα δεν άφηνε την ομάδα να κάνει «ποιοτικές» τελικές προσπάθειες.Έτσι ούτε το σουτ του Μπάλτο στο 26΄,ούτε αυτό του Ζέρη στο 33΄βρήκαν στόχο και μάλιστα οι Σέρρες είχαν δοκάρι σε ένα μακρινό σουτ του Μπλέντι.

Ο Ολυμπιακός είδε να μένει νωρίς νωρίς με δέκα παίκτες μετά την ανόητη αποβολή του Τριανταφυλλάκου.Και δεν έφτασε αυτό,αλλά ο Ελευθερόπουλος είδε τον Μπάρμπα να τραυματίζεται και να χάνει μία πολύτιμη αλλαγή.
Κάπου εκεί μίλησε η κλάση του πρώτο σκόρερ της ομάδας Δημήτρη Διαμαντόπουλου που μόλις εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπουτζίκου.Ο Ολυμπιακός συνέχισε την κόντρα επίθεση και στο 82΄έκανε την ολική ανατροπή μετά από πανέμορφο συνδυασμό Μπεριάν ,Διαμαντόπουλου και Μπαλτοβαλίεφ με τον  Λιβεριανό άσσο να μην δυσκολεύεται να πλασάρει εύστοχα στην εστία του Γούπου.

Το γκολ αυτό έφερε οριστικά τον Ολυμπιακό Βόλου στα play off.


ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος, Δούμτσιος, Τσιλούλης, Μπλέντι, Αγγελίδης, Ελευθεριάδης, Κοντσίδης, Κρεββατάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν (82' Καρράς), Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας (65' Μακρυδημήτρης) , Ρόκας, Σκοπελίτης (59' Διαμαντόπουλος), Ιντζίδης, Θέος, Τριανταφυλλάκος 




Κάρτες: 
 54' Τσιλούλης, 90 ' Δέντσας  , 90' Μπλέντι- 16' Τριανταφυλλάκος , 57Τριανταφυλλάκος, 70' Θέος,90' Μπαλτοβαλίεφ


Μας άρεσε.... 
MVP ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ο οποίος ισοφάρισε και έδωσε την χρυσή ασίστ στον Μπεριάν.


Δεν μας άρεσε...

Αδικαιολόγητος ο Τριανταφυλλάκος στην φάση της αποβολής.


Ο «κόραξ» του αγώνα
Κακή η εμφάνιση του Γιαννουλάκη μας εκενεύρισε πάνω στην αγωνία μας.


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών. Είχα πλήρη επίγνωση για τον κ. Αλεξίου τι πρεσβεύει σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Θεωρώ ότι αν υπήρχε κι άλλος χρόνος στο πρωτάθλημα  ο Εθνικός θα μπορούσε να σωθεί.Από την πρώτη ημέρα που ήρθα είχα πει πως με την σκληρή δουλεία θα δούμε αποτελέσματα.Κάναμε ένα φοβερό σερί με 11 νίκες σε 14 παιχνίδια και φέραμε την ομάδα στα play-off. Οι παίκτες μου είναι παλικάρια.Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Κατάλαβαν ότι πρέπει να δείξουν στο γήπεδο το τι αξίζουν,και αξίζουν να παίζουν στην Σούπερ Λίγκα.Είδαμε ότι είναι δύσκολο στη Football League να κερδίσεις. Πρέπει να ματώσεις.Να ματώσουμε για να κερδίσουμε ακόμα και τον υποβιβασμένο Εθνικό Γαζωρού.'Ολα γίνονται μέσα από σκληρή δουλείά.Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε και θα αποδείξουμε πως αυτή η πόλη αξίζει να έχει ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.»

Αλεξίου: «Συγχαρητήρια για την ομάδα του Βόλου.Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός προπονητής.Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο.Αν μη τι άλλο θα μπορούσαμε να πάρουμε τον έναν πόντο,αλλά τα νέα παιδιά της ομάδας δεν είχαν την εμεπιρία να ανταπεξέλθουν στην ομάδα και το καλό ρόστερ του Ολυμπιακού.Το μέλλον στα παιδιά μου τους ανήκει.»

Σκοπελίτης: ««Από την ημέρα που ήρθε ο προπονητής μας κάναμε σκληρή δουλειά και ήρθε η ημέρα της διακαίωσης.Αυτή η νίκη με τον τρόπο που ήρθε μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση»



Μικρά&πικάντικα
  • 60-40 οι θεατές στο γήπεδο των Σερρών.Και δεν μιλάμε για ποσοστά ,αλλά για απόλυτους αριθμούς.
  • Πολύ έντονη ήταν η βροχή κατά διαστήματα.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...