Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τελικός στον βούρκο!

Παιχνίδι -τελικός είναι αυτό του Σαββάτου για τον Ολυμπιακό!
Οι ερυθρόλευκοι με τρίποντο «τελειώνουν» την υπόθεση playoff και βάζουν βάσει για να πάνε στην...δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με βαθμούς.

Η ομάδα μας δεν θα έχει εύκολο έργο για πολλούς λόγους.
Ο Εθνικός Σερρών μπορεί να έχει υποβιβαστεί ,με την νίκη του όμως στην προηγούμενη αγωνιστική επί του Πιερικού,έδειξε πως «τραγουδάει» ακόμα.
Οι παίκτες του αναμένεται να παλέψουν το παιχνίδι,έτσι όπως έκαναν άλλωστε και οι αντίστοιχοι του Φωκικού. Άλλωστε το όνομα και τα χρώματα του Ολυμπιακού αποτελούν κίνητρο για κάθε αντίπαλο.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο,ίσως από τους χειρότερους της Β' Εθνικής με τον καιρό να συνεχίζει να είναι βροχερός και να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν απουσίες με τους Μπιτάνγκ, Κυζιρίδη, Γιαλούση να εκτίουν ποινές.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω ήρθε και ο τραυματισμός του Νικολιά να τον θέσει εκτός.

Οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση για την μετάβαση στις Σέρρες.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιαννουλάκης από τα Χανιά,γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των γηπεδούχων λόγω του κόστους μετάβασης.

Το παιχνίδι θα αρχίσει το Σάββατο στις 15:00 και δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση.


  • Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή των ερυθρολεύκων για τον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών. Αυτοί είναι οι εξής: Μπαλντομπαλίεφ, Μπέριαν, Μπουτζίκος, Θέος, Ρίζος, Ζέρης, Κασμερίδης, Νικολιάς, Καρράς, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Σκοπελίτης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας, Κεσίδης, Ιντζίδης
  • Στην αποστολή της ομάδας των Σερρών μετέχουν οι Κραβαρίτης, Γούπος, Παπαϊωάννου, Κοντσίδης, Τσιλούλης, Κρεββατάς, Κωφοκώτσιος, Δούμτσιος, Νικολίτσας, Κορνελάτος, Παναγιωτίδης, Κρουσταλέλης, Δέντσας, Σαββίδης, Ελευθεριάδης, Μπλέντι, Αγγελίδης, Ανδρέου.



Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...