Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κάψτε τον βασιλιά καρνάβαλο (pregame) ↻

Οι απαντήσεις δίνονται στο χορτάρι!
-Η αποστολή των ερυθρολεύκων...
Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Λάρισα.

Ο τυροκόμος ιδιοκτήτης της ομάδας του κάμπου φρόντισε να βάλει φωτιά με τις προκλητικές ανακοινώσεις στην απέλπιδα προσπάθειά του να κάνει τον κόσμο της γειτονικής πόλης να πάει γήπεδο. 
Μετά λοιπόν τις αστειότητες ήρθε και η ώρα των αποδείξεων την Κυριακή στις 18:00.

Το παιχνίδι είναι το πλέον σημαντικό μέχρι το...επόμενο,αφού σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός θα θεωρείται από αουτσάιντερ ,φαβορί για την κατάληψη της τρίτης προνομιούχας θέσης.

Πάντως το παιχνίδι εκτός από τορπίλες ηλιθιότητας δέχτηκε και...διαιτητικές ,αφού η ΚΕΔ όρισε να το διευθύνει ένας κακός διαιτητής.Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει την διαιτησία Παναγιωτόπουλου και ανησυχεί.

Η ομάδα μας θα επιχειρήσει την τέταρτη νίκη στο Αλκαζάρ.Βέβαια και η ισοπαλία δεν θεωρείται αρνητικό αποτέλεσμα αφού σε ένα τοπικό ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.Την ίδια άποψη έχουν και οι στοιχηματικές εταιρίες που «δίνουν» το παιχνίδι αμφίρροπο με άσσο και διπλό να μοιράζονται την ίδια απόδοση.

Ο Ολυμπιακός θα έχει μία απουσία που θα είναι μόνιμη,αυτή του Μαρτίνεθ.Αμφίβολος είναι και o Διαμαντόπουλος ο οποίος πέρασε μια ίωση.

Η Λάρισα επίσης θα έχει την απουσία του Μουλόπουλου,ενώ ο Μπόγιοβιτς θα προλάβει το παιχνίδι.
Το Αλκαζάρ δεν αναμένεται να έχει πολύ κόσμο.Μάλιστα στην προσπάθεια να προσελκύσουν τους Λαρισαίους ,παίκτες της Λάρισας μοίρασαν την Παρασκευή εισιτήρια σε σχολεία.
Βολιώτες, ως αναμενόταν δεν θα υπάρχουν .αφού απαγορεύτηκε η μετακίνηση μεμονωμένα και οργανωμένα στην γειτονική πόλη.

Oι Austrian Boys πάντως θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στην προπόνηση του Σαββάτου, όσο και στην αναχώρηση της ομάδας την Κυριακή.

Το ματς θα αρχίσει την Κυριακή στις 18:00 και θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ.

Το VolosFans θα είναι στο γήπεδο με ζωντανό σχολιασμό.


  • Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. 
Αυτοί είναι οι εξής: Μπιτάνγκ, Μπαλντομπαλίεφ, Μπέριαν, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας, Θέος, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Ρίζος


  • Η 19άδα της Λάρισας αποτελείται από τους εξής: Αποστολίδης, Πατσιογεώργος, Ζαχαράκης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ρίστοβιτς, Πινδώνης, Ελιομάρ, Φλεριβάλ, Μπανούσης, Ριμπέιρο, Ν' Γκεσάν, Γιάντσης, Πίιντο, Μπόγιοβιτς.


Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...