Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

Την ύστατη προσπάθεια να μαζέψει κόσμο στο Αλκαζάρ κάνει ο θεατρίνος τρικαλινός ιδιοκτήτης της Λάρισας.Σε αυτό το πλαίσιο εξέδωσε μία ακόμα εμετική ανακοίνωση χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους»... Κασσάνδρα, ενώ σημείωσε ότι εμμένει στη δήλωση πως το ομορφότερο σημείο στο Βόλου είναι η πινακίδα που λέει «Λάρισα 60». Παράλληλα, τόνισε ότι «Η ΑΣ Κασσάνδρα ανήκει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες» και δυναμίτισε έτσι το κλίμα...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας αναφέρει:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις ψευδείς δηλώσεις εκπροσώπου του σωματείου Α.Σ. Κασσάνδρα (Ολυμπιακός Βόλου) σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

Καλό θα ήταν ο συγκεκριμένος ...εκπρόσωπος να ασχολείται με τη δική του ανεπαρκή διοίκηση και όχι με τα πρόσωπα της διοίκησης ενός από τα πιο υγιή σωματεία της Ελλάδας. Η L.A.Farm ποτέ δεν επιδίωξε να επενδύσει παρόλο που το ζητούσατε εναγωνίως.

Όσον αφορά τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, εμμένει στην προ μηνών δήλωση της, ότι δηλαδή το ομορφότερο σημείο στο Βόλο είναι η πινακίδα που λέει «ΛΑΡΙΣΑ 60». Γιατί άραγε όλα αυτά μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας;
Η Α.Σ. Κασσάνδρα (Ολυμπιακός Βόλου) θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να ζήσει ιστορικές στιγμές σε ένα κατάμεστο Αλκαζάρ στο οποίο ο κόσμος της ΑΕΛ με τη δική του ξεχωριστή και περήφανη ιστορία και η ομάδα της ΑΕΛ θα δώσουν όπως πάντα τις απαντήσεις τους, δείχνοντάς τους το δρόμο για εκεί που πραγματικά ανήκουν, στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, όπου θα συναντήσουν το μητρικό ερασιτεχνικό σωματείο τους, τον πραγματικό Ολυμπιακό Βόλου»
.

Η απάντηση της δικής μας ΠΑΕ στο παραλήρημα ηλιθιότητας των Λαρισο-Τρικαλινών ήταν συνοπτική:

«Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Άρες μάρες κουκουνάρες.
Διαλέξτε όποιο από τα δύο θέλετε. Άλλωστε όλη Ελλάδα ξέρει..

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...