Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Τελευταία ευκαιρία για συσπείρωση!

Εποικοδομητική με λίγες εξαιρέσεις ήταν η συζήτηση που έγινε σε τηλεοπτικό πάνελ για το μέλλον του Ολυμπιακού.
Στην εκπομπή του κυρίου Λουκά παραβρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ κος Βαρούτσικος και Τόρης ,μέλη των συνδέσμων και δημοσιογράφοι.

Οι «πρόεδροι» ανέλυσαν διεξοδικά τους λόγους που η ομάδα παρουσιάζει μία οικονομική «τρύπα» κάτι που κατέστησε αναγκαία την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να λάβει αδειοδότηση.
Ένας από τους κυριότερους λόγους ήταν παλιές οφειλές οι οποίες αναλύθηκαν.
Αποσπασματικά αναφέρουμε τις προσφυγές των Εμανουέλ Ρόκα ο οποίος ζητάει πάνω από 40.000 από το 2011, καθώς και αυτές των Παλαιολόγου, Γόγγολου, Γκούρμα, Καρίλ ,Τικάο , Κριστόμπαλ κ.α.

Συνολικά υπάρχουν δεκατρείς προσφυγές παικτών οι οποίες είναι ρυθμισμένες ,αλλά πρέπει να καταβάλλονται μηνιαία ποσά.Ουσιαστικά η κάλυψη των συγκεκριμένων ποσών είναι το αγκάθι της αδειοδότησης αφού όλα πρέπει να είναι ρυθμισμένα μέχρι της 31 Μαρτίου οπότε και θα κατατεθεί ο φάκελος στην ΕΠΟ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Τόρης οι διοικούντες δίνουν προτεραιότητα στο να αποπληρώνουν τους παίκτες που αγωνίζονται σήμερα στην ομάδα για να διατηρείται καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αγωνιστική εγρήγορση.Επίσης τόνισε πως η σημερινή διοίκηση δεν αφήνει καμία οφειλή στις επόμενες αφού όποιος ποδοσφαιριστής φεύγει,φεύγει εξοφλημένος και δεν πρόκειται να έχει στο μέλλον οικονομικές απαιτήσεις.

Σε άλλο σημείο οι διοικούντες ξεκαθάρισαν πως ο Αχιλλέας Μπέος και οι άνθρωποί του από καιρό δεν έχουν καμία πρόσβαση και κανένα λόγο στην ομάδα.Μάλιστα δεν υπάρχει καμία οικονομική ενίσχυση ούτε επί προσωπικού. 

Οι «πρόεδροι» αναφέρθηκαν και στο «Volos Fc» το οποίο χαρακτήρισαν ως λάθος σκέψη που έχει ήδη λήξει προ πολλού ενώ κάλεσαν οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να μπει στο Δ.Σ της ΠΑΕ για να προσφέρει όχι οικονομικά αλλά να του ανατεθεί ένας τομέας εργασίας αφού δεν υπάρχει συμμετοχή.

Τον λόγο πήραν και εκπρόσωποι των συνδέσμων.Ο πρόεδρος των Austrian Boys εξέφρασε την πλήρη στήριξη του συνδέσμου στο δίδυμο Τόρη - Βαρούτσικου ,ενώ όπως τόνισαν δεν είναι ζήτουλες να πάνε πόρτα -πόρτα να πουλάνε μετοχές,αλλά θα το πραγματοποιήσουν σε αυτούς που «χρωστάνε» στον σύνδεσμο.

Ο πρόεδρος των "Μυρμιδόνων- Old school" ο οποίος τόνισε μάλιστα πως ο σύνδεσμος θα επαναστεγαστεί , εκδήλωσε την επιθυμία να εργαστεί για την πώληση των μετοχών και δεσμεύτηκε γι'αυτό.
Βέβαια από την συζήτηση δεν έλειψαν και οι αστειότητες με τον πρόεδρο του ΣΦΟΒ να ισχυρίζεται πως η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου «πάγωσε» από τον κόσμο λόγω της προσωπικής διαμάχης του κυρίου Βαρούτσικου με τον ίδιον...

Τέλος διοίκηση και σύνδεσμοι συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί συνάντηση για τον σχεδιασμό στρατηγικής για να πετύχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου,αφού ο χρόνος είναι λίγος και πρέπει να υπάρξει άμεση δραστηριοποιήση από όλους.




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...