Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Αρκετές οι εναλλακτικές στο κέντρο

Μετά το αρχικό σοκ του τραυματισμού του Μαρτίνεθ ,πρέπει να πραγματοποιηθεί ο σχεδιασμός της ομάδας.
Ο μέσος, όπως μάθατε πρώτοι από το VolosFans,ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα αφού τον περιμένει ένας μακρύς δρόμος ανάρρωσης που θα τον κάνει να χάσει δύο σεζόν.
Έτσι ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος είχε βασίσει πολλά σχέδια πάνω του, πρέπει να βρει εναλλακτικές λύσεις στο χώρο του κέντρου.

Οι αμυντικοί μέσοι του Ολυμπιακού είναι ουσιαστικά μετρημένοι στα δάκτυλα.Πλέον ως μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός μέσος υπάρχει μόνο ο Στάθης Ρόκας,ο οποίος και θα πρέπει να επωμιστεί ακόμα περαιτέρω τον ρόλο του ηγέτη στον άξονα των ερυθρολεύκων.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός διαθέτει πληθώρα παικτών που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση αλλά ως δευτερεύουσα.

Ο Μακρυδημήτρης είναι ο μοναδικός αμυντικογεννής παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στον άξονα.Βασικός και αναντικατάστατος ως κεντρικός αμυντικός μέχρι την έλευση του Ελευθερόπουλου, έχασε την θέση στην ενδεκάδα στα τελευταία παιχνίδια,αλλά αποτελεί μία καλή λύση στα χαφ όταν η ομάδα θέλει στιβαρό κέντρο.

Ο Τριανταφυλλάκος είναι η επόμενη λύση στον άξονα.Ο παίκτης ουσιαστικά αγωνίζεται ως «οκταροδέκαρο» ,αλλά ο Ελευθερόπολος στις προπονήσεις ,αλλά και στους αγώνες τον τοποθετεί πιο πίσω.

Ο Κυζιρίδης είναι ακόμα μία εναλλακτική.Μπορεί η πρωταρχική του θέση να είναι πολύ πιο μπροστά,στους αγώνες όμως που έπαιξε με την Νίκη Νέας Ιωνίας ουσιαστικά αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ.

Δεν πρέπει να λησμονούμε την λύση του ταλαντούχου Κεσίδη ο οποίος περιμένει υπομονετικά να «αρπάξει» την ευκαιρία.

Τέλος δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν στις επόμενες προπονήσεις δούμε τον κόουτς να δοκιμάζει στην συγκεκριμένη θέση και τον ταλαντούχο Σκοπελίτη.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...