Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Παιχνίδι -σταθμός (pregame)

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός καλείται όχι μόνο να «ρεφάρει» την απροσδόκητη ήττα της πρώτης αγωνιστικής,αλλά και να αποδείξει πως η πορεία της ομάδας έχει αλλάξει με στόχο τον πρωταθλητισμό.

Απέναντί του ο Ολυμπιακός θα βρει την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Ζάκυνθο,μία ομάδα που μετά τα φοβερά αποτελέσματα διανύει μια περίοδο...«ξεφουσκώματος» με μόλις μία νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές.

Η ομάδα μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μακρυδημήτρη ο οποίος είναι τιμωρημένος,ενώ επιστρέφει ο Γιαλούσης. Μπάρμπας και Ρόκας θα συμπεριληφθούν στη αποστολή που θα αναχωρήσει την Πέμπτη,παρά του γεγονότος πως ταλαιπωρούνται ο πρώτος από ίωση και ο δεύτερος από μία ήπια θλάση.
Το δελτίο του Κυζιρίδη δεν είναι έτοιμο και ο παίκτης θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου είναι η παρακάτω: 
Μπαλντομπαλίεφ, Θέος, Μαρτίνες, Μέζα, Μπιτάνγκ, Ζέρης, Γιαλούσης Κασμερίδης, Κολίτσης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Ιντζίδης, Σκοπελίτης, Ρόκας, Νικολιάς, Καρράς, Κεσίδης

Η ομάδα του Ιονίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.Οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν το γήπεδο κατάμεστο,αφού «ποντάρουν» στους ετεροδημότες που θα επισκεφτούν τον νησί λόγω εκλογών.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Παναγιωτόπουλος.

Το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

  • Προπωλούνται τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου με τιμή προπώλησης 10 ευρώ,ενώ στην είσοδο θα κοστίζουν 15 ευρώ...δίκην συναυλίας!
  • Αξιοθέατο για τους κατοίκους του νησιού αποτελεί ο Ολυμπιακός Βόλου και το...λεωφορείο της ομάδας(φώτο) .Η αποστολή προπονήθηκε το πρωί στον Πλάνο Ζακύνθου σε συνθετικό χλοοτάπητα.
Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...