Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Φάλτση πρεμιέρα!

Ντροπιαστική ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στο ΕΑΚ από την άσημη Ζάκυνθο!
Η χρονιά αντί να αρχίσει με χαμόγελα και όνειρα,άρχισε με γιουχαρίσματα απογοήτευση και προβληματισμό.

Δεν ήταν μόνο η ήττα-ντροπή για την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου,αλλά η απαράδεκτη εμφάνιση που δεν έδινε περιθώρια ελπίδας ακόμα και στον πιο φανατικό οπαδό της ομάδας.

Μία στραβοκλωτσιά του Μακρυδημήτρη ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά στο 9' και να «θάψει» τον αρχικό ενθουσιασμό των 3000 φιλάθλων ,αλλά και των παικτών που έδειξαν να μπαίνουν με όρεξη.

Πριν καλά καλά συνέλθουν φίλαθλοι και παίκτες ,ήρθε ο  Τσόπελας στο 15' και έγραψε το τελικό 0-2 με σουτ.

Ο Ολυμπιακός είχε μπροστά του 75 ολόκληρα λεπτά και άλλα 5 καθυστερήσεων για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.Παρά ταύτα η μοναδική ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 76' με την κεφαλιά του Κούτσι να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Κολίτσι, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Χιντζίδης, Μπάρμπας (63' Ζέρης), Πινάρες, Κορνελάτος (Θέος), Ζέσους Μέζα, (36' Μαρτίνεθ) Μπιτάνγκ, Κούτσι (77' Διαμαντόπουλος).



Ζάκυνθος: Ξενοδόχωφ, Οικονόμου, Τσόπελας (74' Στασινόπουλος), Ουνγιαλίδης, Καλλιβώκας, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου (67' Πέππας), Βαρέλα (89' Παπαδημητρίου), Ευθυμιάδης, Χατζησάββας
Κάρτες: Κούτσι - Βαρέλας ,Οικονόμου



Μας άρεσε....
Το ότι άρχισε επιτέλους το πρωτάθλημα
Δεν μας άρεσε...Η ομάδα μας        





Ο «κόραξ» του αγώνα:
Το αγωνιστικό βατερλό του Ολυμπιακού έκανε τον ρέφερι του αγώνα να περάσει απαρατήρητος.





Είπαν:

Παντέλης: « Για μας είναι μια δύσκολη μέρα σήμερα, γιατί αλλιώς είχαμε ονειρευτεί την πρεμιέρα, ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς δίκαια χάσαμε. Νομίζω ότι η Ζάκυνθος με την απόδοση της και τη δύναμή της έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη. Εμείς ενώ ξεκινήσαμε με όρεξη το παιχνίδι, δεχθήκαμε δύο... κρύα γκολ. Αλλά γενικά παρά τις αλλαγές που κάναμε σε πρόσωπα και τακτική δεν μπορέσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι, γιατί ήμασταν πάρα πολύ φλύαροι. Υπήρξαν πολλοί παίκτες που δεν έπιασαν τα στάνταρ απόδοσης που μας είχαν συνηθίσει.Είχαμε πει όλη την εβδομάδα πως αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η ήττα βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Δεν μπόρεσα σ' αυτό το παιχνίδι να πείσω τους ποδοσφαιριστές πως αυτό το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Σίγουρα δεν έχει χαθεί τίποτα. Είναι όμως μια ήττα που θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους και ιδιαίτερα εμένα. Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν στο μέτρο που μπορούνε.
Η ευθύνη επαναλαμβάνω είναι του προπονητή. Αυτός επιλέγει τους παίκτες που θα αγωνιστούν, αυτός επιλέγει το σύστημα. Ο κόσμος έχει δίκιο, που αποδοκίμασε την ομάδα και εμένα. Θα πρέπει από τα λάθη να μάθει η ομάδα και να επανέλθει στις επιτυχίες. Γιατί έχουμε καλή ομάδα.
Να δώσω συγχαρητήρια και στη Ζάκυνθο, η οποία στάθηκε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο και να της ευχηθώ καλή πορεία».



Μακρυδημήτρης: «Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε στο παιχνίδι για να γυρίσουμε το ματς, τη στιγμή που δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ. Δεν τα καταφέραμε , συνεχίζουμε και έχουμε ψηλά το κεφάλι. Αυτό που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι η διάρκεια. Μέσα από αυτή την ήττα θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί.

Νομίζω ότι μέχρι το τέλος του αγώνα προσπαθήσαμε και ίσως αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια να αλλάζαμε την κατάσταση. Από αύριο κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν χάθηκε τίποτα».







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...