Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Αποκτά Δάρλα ο Ολυμπιακός;

Ο διεθνής αριστερός αμυντικός Φίλλιπος Δάρλας ντύνεται στα ερυθρόλευκα σύμφωνα με αθηναϊκή ιστοσελίδα.


Ο 31χρονος Αγρινιώτης είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με το a-sports.gr

O ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1999 από τον Παναιτωλικό (22 συμμετοχές - 1 γκολ)  και το 2001 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό (27 συμμετοχές) . Λόγω του νεαρού της ηλικίας του δόθηκε δανεικός αρχικά στην Καλλιθέα και στη συνέχεια στο Γ.Σ. Μαρκό και στον Απόλλωνα Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2005 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008. Στη συνέχεια δόθηκε εκ νέου δανεικός, αυτήν τη φορά στον Π.Α.Ο.Κ. (14 συμμετοχές)  για έναν χρόνο, ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Χρήστου Μελίσση. Το 2010 αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μπρεστ. Το 2011 παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη γαλλική ομάδα για έξι μήνες στον Ατρόμητο Αθηνών (6 συμμετοχές) για να συνεχίσει, όντας πλέον ελεύθερος, το 2012 στον Εργοτέλη (7 συμμετοχές)

Τη διετία 2012-2014 επέστρεψε στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τον Παναιτωλικό (22 συμμετοχές) αποχωρώντας το καλοκαίρι του 2014. Ο ύψους 1,81 παίκτης συμφώνησε με τον Άρη Θεσσαλονίκης,αλλά εκεί είχε μία περίεργη περιπέτεια. Ο λόγος είναι οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου εκμεταλλεύτηκε την συγκυρία και με συνοπτικές διαδικασίες «ντύνει» ,εκτός απροόπτου τον διεθνή (14 συμμετοχές με Ελπίδες-1 συμμετοχή με Άνδρων) στα ερυθρόλευκα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...