Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πάτησε τριάδα και ονειρεύεται...

Ουσιαστικός με το...παραπάνω ο Ολυμπιακός κέρδισε την Αναγέννηση και «πάτησε» για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα την πρώτη τριάδα.
Πλέον η ομάδα θα ταξιδέψει με άλλο αέρα στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ζάκυνθο,αφού πλέον πρέπει να υπερασπιστεί την θέση της,αλλά και να μειώσει περαιτέρω την διαφορά από τους πρώτους δύο.





Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με προβλήματα αφού το πρέσινγκ των αντιπάλων δεν τους έδινε χώρους για να μπορέσουν να κάνουν μία επίθεση της..προκοπής. Είναι άξιο αναφοράς πως αν ξεπεράσει κάποιος τα κόρενρ ,η πρώτη τελική του Ολυμπιακού ήρθε στο 28' με το σουτ του Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος αφού όχι απλά όλοι οι κεντρικοί αμυντικοί του ήταν εκτός πριν το παιχνίδι με τον Μακρυδημήτρη να είναι άρρωστος, τον Γιαλούση τιμωρημένο,αλλά πολύ νωρίς έχασε τον Μπάρμπα.
Αυτό ανάγκασε τον Ελευθερόπουλο να παρατάξει πρωτόγνωρο σχήμα με τον Ζέρη και τον Ιντζίδη στο κέντρο της άμυνας,ενώ στα δύο άκρα έπαιξαν οι Καρράς και Μαργαρίτης.

Η δεινότητα του πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού διαμόρφωσε το σκορ του πρώτο ημιχρόνου.Ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν μεγαλύτερη κινητικότητα στο χώρο του κέντρου ,αλλά και είχαν περισσότερες  πλαγιοκοπήσεις ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Ρόκα ο οποίος έβγαλε τον Διαμαντόπουλο σε θέση βολής και αυτός με πολύ όμορφο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Όπως κύλισε το παιχνίδι στο α΄μέρος ....ξεκίνησε και το δεύτερο με την Αναγέννηση να είναι καλύτερη από τους ερυθρόλευκους ,αλλά να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατοχή της μπάλας.Η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων προκλήθηκε από ένα λάθος από τον Ιντζίδη ο οποίος έχασε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου από τον Γκουγκούδη ο οποίος την έστρωσε στον Μαυρία που βρέθηκε τετ α τετ με την ισοφάριση,αλλά ο Κασμερίδης είχε αντίθετη άποψη και απέκρουσε το κακό κατά τα άλλα πλασέ του με τα χέρια.

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός έχασε το δέυτερο γκολ με την εξεπαφής κεφαλιά του Διαμαντόπουλου να αποκρούεται από τον Κουτσόπουλο,αλλά στα επόμενα δευτερόλεπτα ο Καρράς έβγαλε ωραία ασίστ στον Νικολιά ο οποίος «τελείωσε» το παιχνίδι με το πλασέ του.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να δώσει στην νίκη του και μεγαλύτερη έκταση αν σε δύο -τρεις προσπάθειες ο Θέος ήταν πιο εύστοχος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας (31' Καρράς λ.τρ.), Ιντζίδης, Ρόκας (59' Τριανταφυλλάκος), Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (75' Μπαλντοβαλίεφ).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.: Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου (81' Τζάνης), Στάμος, Οικονόμου (73' Τζέκος), Κουλίδης, Γκουγούδης, Μίχος (40' Βουτσιάς λ.τρ.), Μπιτέλης, Μαυριάς, Παναγιωτόπουλος



Κάρτες:   
29 Μαρτίνεθ ,44' Θέος, 64΄ Μπιτάνγκ  - 14' Μπιτέλης, Βουτσιάς

Μας άρεσε.... 
Η φάση κλειδί του αγώνα ήταν η απόκρουση του Κασμερίδη στο 70 στο τετ α τετ του Μαυριά.
Ο Ιντζίδης έδειξε στοιχεία καλού ποδοσφαιριστή.Η ομάδα μας είχε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα από την 6η αγωνιστική στην Κατερίνη.

Δεν μας άρεσε...

Τα βολέ του Κασμερίδη.
Η «αναρχία» που επικρατούσε ανά διαστήματα στο κέντρο.



Ο «κόραξ» του αγώνα

.Ο Σελεμίδης ,ο οποίος δεν είχε άλλες δύσκολες φάσεις στο παιχνίδι δεν είδε το σπρώξιμο του Θέου στην φάση που κιτρινίστηκε για θέατρο.Η φάση ήταν δύσκολη ,αλλά το βίντεο δεν δικαιώνει τον ρέφερι.Με ευκολία δόθηκαν οι κάρτες.




Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Θα ξεκινήσω από τον αντίπαλο.Η Καρδίτσα είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος που πιέζει τον αντίπαλο και είναι έργο προπονητή,αφού είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει. Φοβόμουν πολύ το σημερινό παιχνίδι .Δεν ήταν εύκολο αφού η νοοτροπία είναι αυτή που τα αλλάζει όλα και η ομάδα δεν είχε μέχρι σήμερα σερί.Το παιχνίδι κρίθηκε στην φάση του 71' Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.
Ανεβάσαμε τον δείκτη των απαιτήσεων αφού μπήκαμε στην ζώνη των play-off .Ο κόσμος του Βόλου δεν μπορούσε να δεχτεί πως η ομάδα δεν πρωταγωνιστεί.Τώρα ανεβήκαν οι απαιτήσεις.
Το ζητούμενο ήταν η ισορροπία.Να κρατάει η ομάδα το μηδέν.Αν κρατάς ατο μηδέν και στην επίθεση ξέρει ο καθένας τον ρόλο του θα δημιουργηθούν οι ευκαιρίες.Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Ο αντίπαλος στο β μέρος έπρεπε να ρισκάρει και θα είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι.Όποιος έρχεται πρέπει να αποδείξει από την Δευτέρα ως το Σάββατο πως είναι καλύτερος από αυτόν που υπάρχει ήδη.Πρέπει να ματώνουν στις προπονήσεις οι παίκτες καθημερινά.Αυτό που με απασχολεί είναι να δουλεύω με τους παίκτες μου και οι μεταγραφές είναι άλλο κομμάτι.
Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το Σάββατο.Έτυχε σήμερα ο Αλέξανδρος να παίξει στόπερ.Μας επηρέασε ,δεν ήταν εύκολο άσχετα αν ο Ζέρης ανταποκρίθηκε.»

Θεοδοσιάδης: «Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον Δ.Ελευθερόπουλο.Θεωρώ πως υπάρχει πικρία για την ομάδα μας που είναι εξαιρετική,αφού στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε πολύ καλή εικόνα.Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και σε μία ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό.Η ικανότητα του Διαμαντόπουλου σε ανύποπτη φάση ξεάγχωσε τον Ολυμπιακό.Είχαμε δύο φάσεις να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά η ικανόητα των παικτών του Ολυμπιακού τελείωσε το παιχνίδι.Με την έναρξη του β γύρου να στηρίξουμε τα παιδιά μας και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Ολυμπιακού.Στόχος δικός μας είναι να πλασαριστούμε καλά στα play out και να έχουμε καλό αβαντάζ πόντων.»

Κουτσόπουλος: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια αλλά πετάξαμε το χι στον κουβά.Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.»

Τριανταφυλλάκος: «Καταφέραμε και πήραμε το τρίποντο,Δεν στέκομαι στην εμφάνιση.Κοιτάμε το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ζάκυνθο.Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου.Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια. 
Έχω δεθεί με τα παιδιά που με εχουν αγκαλιάσει.Είμαι πολύ σίγουρος πως θα αλλάξει ο χαρακτήρας της ομάδας»



Μικρά&πικάντικα
  • Πριν το παιχνίδι τιμήθηκε ο Σωκράτης Μπουντούρης για την προσφορά του στον Ολυμπιακό από τους Austrian Boys.
  • Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ πως κόπηκαν 738 εισιτήρια.Στο γήπεδο εκτιμάται πως παραβρέθηκαν περίπου 1800 άτομα.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...