Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Καβάλα στο άλογο....(pregame)

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός της νίκης επί της Λάρισας την Κυριακή το απόγευμα.
Ο Ολυμπιακός ,μετά από σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, καλείτε να δώσει τέλος στην...γκρίνια και στο αρνητικό σερί με μία νίκη επί της Λάρισας που θα τονώσει την ψυχολογία παικτών και φιλάθλων.
  
Η ομάδα μας έχει απουσίες ,ιδίως στις θέσεις των αμυντικών χαφ,αφού ο Μαρτίνεθ τέθηκε νοκ άουτ,ενώ ανέτοιμος είναι ο Στάθης Ρόκας,όπως και ο ,Καρράς.

Στα...βάθη του κάμπου η Λάρισα έχει τα δικά της προβλήματα με την αλλοπρόσαλλη τακτική του μεγαλομετόχου της που έρχεται στον Βόλο με τρίτο προπονητή στον πάγκο.
Αγωνιστικά επιστρέφει ο Ντερνίς, που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάσουν οι Σουάνης, Φορνέρ και Τσεμπερίδης, που παραμένουν τραυματίες.Παράλληλα ο Αναστασάκος δείχνει πως προλαβαίνει.

Διαιτητής ορίστηκε ο Κιοτζένης.

Τα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφόρησαν και αναμένεται να εξαντληθούν.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.


  • Στην αποστολή του Ολυμπιακού θα συμπεριληφθούν πιθανότατα οι Καρράς και Ρόκας,αλλά οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι για να προσφέρουν αφού υστερούν ,όπως είναι αναμενόμενο,σε φυσική κατάσταση.
  • Με αρκετό κόσμο στις κερκίδες του ΕΑΚ ,έγινε η προπόνηση της Παρασκευής.Οι οργανωμένοι έδωσαν παλμό και τόνισαν το ηθικό των παικτών.
  • Πριν από την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα τιμήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή Αντώνη Παππά για την προσφορά του στο σύλλογο και το βολιώτικο ποδόσφαιρο.
  • Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα, οι οποίοι είναι οι εξής: Κούτσι, Μπιτάνγκ, Μέζα, Πινάρες, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς. Κασμερίδης, Κεσίδης, Κολίτσης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας, Χιντζίδης, Θέος


Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων ,μέχρι και την σέντρα του αγώνα




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...