Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Περίπατο με Λαμία

Εύκολα οι νέοι του Ολυμπιακού κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας με σκορ 3-0.
Η διαφορά που έκαναν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας ήταν εμφανής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αυτή που έφτασε στο γκολ στο 18' με τον αρχηγό της, Φίλιππο Σκοπελίτη. 

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού τον γηπεδούχων. Ο Σκοπελίτης ανέλαβε να το εκτελέσει, ο τερματοφύλακας Πανέτσος απέκρουσε, πέφτοντας σωστά στην αριστερή γωνία, όμως ο Σκοπελίτης έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας και με σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 32' οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0, μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Στέλιου Αλεξανδρή.

Σε ρυθμό ρελαντί συνέχισαν οι ερυθρόλευκοι και στο 88' έγινε το 3-0. Ο Αλαμάνης έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραία κίνηση, προχώρησε, πλάσαρε εξαιρετικά τον Πανέτσο, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι και το πρώτο του στο πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: (Μακρής) Ξανθάς, Καψιώτης, Δημητριάδης, Σταυρίδης, Γαρυφάλλου (81' Παπαϊωάννου), Μπούσι, Γκίνης (70' Αλαμάνης), Αλεξανδρής, Ντινόπουλος (80' Χασιώτης), Σκοπελίτης (65' Βλαχόπουλος), Αραπίτσας (87' Φράγκος).

ΛΑΜΙΑ: Πανέτσος, Τσάκαλος, Ζάχαρης (41'Κονταξής, 85' Αντωνίου), Μόσχος (75' Μπρουτζάλας), Στόγια, Κιρολίβανος, Παπαευθυμίου, Χρυσαφόπουλος (72' Παπαμίχος), Καραναστάσης, Μιχαήλ (60' Κασούμης), Ξεζόνωτος (46' Κοντογεώργος).



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...