Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Πέταξε κι άλλους βαθμούς..

Με ένα πόντο στο...«σακούλι» έφυγε ο Ολυμπιακός Βόλου από τον Εύοσμο.
Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι οι δύο ομάδες δικαίως μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Κούτσι στο 74΄με πέναλτι ισοφάρισε το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η άμυνά μας στην αρχή του β ημιχρόνου.



Η ομάδα μας ακόμα για ένα παιχνίδι απογοήτευσε και δεν δείχνει ικανή να αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστή στην κατηγορία.
Η ανάπτυξη του παιχνιδιού της ήταν μονότονη ,προβλεπόμενη και χωρίς καμία φαντασία και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν αποτέλεσμα προσωπικών ενεργειών.

Μπορεί κάποιος να βρει εύκολα δικαιολογίες....Το κακό γήπεδο, το ότι ο Αγροτικός Αστέρας δεν είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και παράλληλα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο...και πολλά άλλα.
Η σκληρή αλήθεια πάντως λέει πως αν δεν «περνάς τραίνο» από τέτοιες έδρες,απλά δεν πάς για πολλά...και ο Ολυμπιακός με την σημερινή του εμφάνιση επισφράγισε το παραπάνω θεώρημα για τρίτο παιχνίδι την φετινή χρονιά.

Το παιχνίδι ήταν κακό και απόλυτα ισοροπημένο. Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας είχε την κατοχή ,αλλά ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες.Μην φανταστεί κανείς βέβαια για κλασσικές ευκαιρίες...το σουτ του Μαρτίνεθ στο 27΄που ανάγκασε με υπερένταση τον Βοσνιάδη να αποκρούσει με τα πόδια ήταν ότι πιο επικίνδυνο είχαν να επιδείξουν οι δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με την έναρξη αφού στο 47’ ο Κρυστάλλης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καρακατσάνη και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

H συνέχεια ανήκε στον Ολυμπιακό ο οποίος έδειξε και πάλι αδυναμία σωστής ανάπτυξης.Ο Παντέλης «φόρτωσε» με επιθετικούς αλλά η αδυναμία συνεννόησης των γραμμών της ομάδας έδειχνε πως αν κάτι γίνει,θα επιτευχθεί με ατομική ενέργεια.Έτσι και έγινε...ο Μπιτάνγκ επιχείρησε επικίνδυνο μπάσιμο ,ο Καραντασιάδης τον ανέτρεψε και ο Κούτσι μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ. 
Η αλήθεια είναι πως στα επόμενα λεπτά η ομάδα αναθάρρησε και αν έπρεπε κάποιος να πετύχει γκολ θα ήταν ο Ολυμπιακός.Έτσι η ομάδα μας προσπάθησε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα,έκανε κάποιες τελικές προσπάθειες ,χωρίς όμως να υπάρξει καμία κλασική ευκαιρία.

Έτσι μάλλον δίκαια ήρθε η ισοπαλία η οποία φέρνει και πάλι τον Ολυμπιακό με την «πλάτη στον τοίχο» στο επόμενο παιχνίδι στο ΕΑΚ,αν θέλει να συντηρηθεί από την μέση και πάνω της βαθμολογίας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλίδης (59’ Ηλιάδης), Γεωργιάδης, Καπίας, Παλάσκας (81’ Σαμουηλίδης), Σκλιοπίδης, Πέεφ, Κρυστάλλης (72’ Βούγιοβιτς), Καρακατσάνης, Βελλίνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Κασμερίδης, Μπιτάνγκ (85’ Χιντζίδης), Μέζα (60’ Διαμαντόπουλος), Μαρτίνεζ, Πινάρες, Γιαλούσης, Ζέρης, Κούτσι, Κεσίδης (71’ Θέος), Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης




Κάρτες:  38’ Γεωργιάδης, 72’ Καπίας- 36’ Μέζα, 85’ Πινάρες, 86’ Κούτσι, 92’ Ζέρης

Μας άρεσε.... 
...ότι επιτέλους ο Ολυμπιακός ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.
Είχαν προηγηθεί δύο άστοχα πέναλτι την περσινή χρονιά (Γκούρμα και Κριστόμπαλ ) που ίσως και να στοίχησαν μία κατηγορία.

Δεν μας άρεσε...

Η ομάδα μας συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις με τους παρατηρητές να εμπεδώνουν πως η αρχική αισιοδοξία μάλλον ήταν βιαστική.





Ο «κόραξ» του αγώνα

Καλός ήταν ο Καλούτας που κατάφερε να περάσει απαρατήρητος.


Είπαν: 

Νίκος Παντέλης: « Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολες γηπεδικές συνθήκες, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση, η οποία προερχόταν από τρεις ήττες. Όλα αυτά τα είχαμε συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές και είχαμε τονίσει πως θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Το παιχνίδι του Αγρ. Αστέρα στο γήπεδό του βασίζεται στο ψηλό παιχνίδι.
Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν μπορούσαμε ωστόσο να γίνουμε πολύ απειλητικοί, εκτός από μία-δύο περιπτώσεις. Δεν πλαγιοκοπήσαμε την αντίπαλη άμυνα και δεν πήγαμε το παιχνίδι στο ένας εναντίον ενός. Προσπαθήσαμε όμως.

Στο δεύτερο ημίχρονο από μία στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε γκολ και μετά το 1-0 ρισκάραμε πάρα πολύ. Φτάσαμε να παίζουμε με τέσσερις επιθετικούς, μετά την είσοδο του Διαμαντόπουλου και του Θέου, ενώ κάναμε και κάποιες εσωτερικές αλλαγές και νομίζω ότι μετά το 60' η ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια μέσα στο γήπεδο, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το ματς και έπρεπε, βάσει της εικόνας μας, να πάρουμε τη νίκη. Κρατάω την προσπάθεια που έγινε, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Είμαι βέβαια στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει εντός και εκτός έδρας να μπορεί να κερδίζει.

Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και από σήμερα το μυαλό μας θα πρέπει να είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα, το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που ήρθαν από τον Βόλο και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον Αγρ. Αστέρα, καθώς είναι μια καλή ομάδα και η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Νομίζω πως θα βρει το δρόμο της»

Διλμπέρης:«Είχαμε πάλι ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Είχαμε την υπεροχή, είχαμε πίεση ψηλά, είχαμε τις ευκαιρίες και τις προσπάθειες και γενικότερα η εικόνα του παιχνιδιού είναι άδικη για την ομάδα μου γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού είχαμε τις προυποθέσεις και την ευκαιρία με τον Βελλίνη για να πάρουμε την νίκη.Τα παιδιά έπαιξαν πολύ ψυχωμένα, ήταν συγκεντρωμένα και αξίζαμε την νίκη. Ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε τρεις αλλαγές αναγκαστικές. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Απλώς να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για την φάση του πέναλτι τα παιδιά είπαν ότι το πήρε πολύ έξυπνα ο Μπιτάνγκ, ενώ και κάποια σφυρίγματα του διαιτητή μας έβαλαν μέσα στην εστία».


Διαμαντόπουλος: «Μας είχε τονίσει ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, παρότι ο Αγρ. Αστέρας στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος δεν είχε πάρει βαθμό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε πολύ σκληρά γι' αυτό το παιχνίδι και θεωρώ πως μετά το 20' ισορροπήσαμε το παιχνίδι, ανεβήκαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν καλύτεροι. Μετά τη ισοφάριση κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Μας στενοχωρεί η ισοπαλία, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή»»


Μικρά&πικάντικα
  • Λίγος κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου.Ανάμεσά τους και 100 περίπου μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...