Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δεν θα ήταν τίμιο να συνεχίσω...

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για τον λόγο που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου.Ο μέχρι πρότινος πια προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης, δήλωσε πως η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα του, ενώ επεσήμανε οπως η αιτία που έφυγε ήταν εξαιτίας προβλήματος υγείας δικού του προσώπου.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε: «
Πολλές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν στη ζωή. Ένα προσωπικό πρόβλημα που με απασχολεί εδώ και 25 μέρες και έχει να κάνει με υγεία (σ.σ. όχι του ίδιου), με αναγκάζει να βρίσκομαι συνεχώς στην Αθήνα. Θεώρησα, ότι δεν είναι τίμιο απέναντι στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο του Ολυμπιακού, να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα. Γιατί αυτό το διάστημα το μυαλό μου δεν μπορεί να είναι στο ποδόσφαιρο.

Η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν από τις καλύτερες της καριέρας μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα. Τη διοίκηση της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν πάντα κοντά μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στη φυσική του θέση, στη Σούπερ Λιγκ και να ξέρουν όλοι στο Βόλο πως κέρδισαν έναν φίλο
».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...