Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου...

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Θεσσαλία» έκανε ο Γιώργος Κούτσης.

Αναλυτικά είπε:

«Έρχομαι σε μια ομάδα με απαιτήσεις και με μεγάλη ιστορία. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο βάζει ψηλά τον πήχη και έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Θεωρώ πως είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου να δουλέψω στον Ολυμπιακό. Έχω εικόνα από την ομάδα. Πέρα από το φιλικό του καλοκαιριού, όταν ήμουν προπονητής στον Ηρακλή Ψαχνών, έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού από την τηλεόραση. Τα παιχνίδια Κυπέλλου με τη Λάρισα και τον Παναθηναϊκό, όπως και τους αγώνες πρωταθλήματος με την Καλαμαριά και τη Λάρισα» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Κούτσης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους παίκτες που διαθέτει ο Ολυμπιακός: «Τους περισσότερους ποδοσφαιριστές τους γνωρίζω, ενώ με αρκετούς έχω συνεργαστεί σε άλλες ομάδες, όπως είναι ο Θέος, ο Μπάρμπας, ο Μαργαρίτης. Δεν έρχομαι σ' ένα ξένο περιβάλλον και αυτό νομίζω πως είναι θετικό. Γιατί πέρα από την ποδοσφαιρική ταυτότητα του καθενός, τους γνωρίζω και ως άτομα.
Από εκεί και πέρα, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως όλοι μαζί πρέπει να λειτουργήσουμε ως οικογένεια, να είμαστε μια «δεμένη» ομάδα, η οποία θα παλέψει για την υλοποίηση του στόχου της. Από την πλευρά μου θα φροντίσω να κάνω το παν για να πρωταγωνιστήσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, να αγωνιστεί στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.»

«Είμαι από τους ανθρώπους και τους προπονητές που ρισκάρουν. Δεν θα φοβηθώ ένα παιχνίδι. Η ομάδα θα εφαρμόζει την τακτική της ανάλογα με τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέτει νεαρούς, επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές, αλλά ταυτόχρονα είναι επαγγελματίες και ως επαγγελματίες θα πρέπει να λειτουργούν. Ο καθένας οφείλει να κοιτάξει τη δουλειά του και πως θα βοηθήσει την ομάδα.
Επίσης, όσο κι αν ακούγεται κοινότυπο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι κοντά στον σύλλογο και να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη. Είναι δυσάρεστο για μια ομάδα με δυναμική και κόσμο να μην γεμίζει το γήπεδο».

 «Σίγουρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στα επόμενα παιχνίδια, γυρίζοντας απλά έναν διακόπτη. Θα δω ξανά τα παιχνίδια της ομάδας σε video, θα αξιοποιήσω τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, θα μιλήσω με τους παίκτες και θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα δύο αυτά παιχνίδια. Για μένα δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο πρόγραμμα. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας σε κάθε ματς θα είναι η νίκη, όπως αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...