Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Έχουμε μείνει μόνοι μας...

Την αγανάκτησή του για την εγκατάλειψη της ομάδας εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου κος Βαρούτσικος.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι του Ολυμπιακού κάλεσαν κόσμο και επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθειά τους αφού όπως είπαν έχουν απομείνει μόνοι τους.

Οι δύο παράγοντες αναφέρθηκαν σε πολλά ζητήματα ενώ ανακοίνωσαν πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα γίνεται συνέντευξη τύπου.

Ο κος Βαρούτσικος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Όταν πέρυσι το καλοκαίρι δώσαμε τη δυνατότητα να έρθει κάποιος επενδυτής,  δεν ήρθε κανένας. Αλλά μετά από τις συζητήσεις που έκανα και με τον κ. Τόρη αποφασίσαμε να αναλάβουμε τα ηνία μόνο και μόνο για να μη διαλυθεί η ομάδα. Στο μυαλό μας ήταν ότι θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων που ήταν πολύ πικραμένοι. Δεν υπήρχε όμως καμία επένδυση από κανέναν επιχειρηματία.
Μακάρι να υπήρχαν οι «πισινοί»  που κάποιοι ακόμα ονειρεύονται,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν.
Η πρόσκληση για όποιον θέλει να αγοράσει την ομάδα είναι ανοικτή και ισχύει.Κι του δίνουμε και προίκα τα φετινά έσοδα από την football league από τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει τίποτα.Με δικά μας λεφτά «τρέχει» η ομάδα.

Η συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Κυψέλη ήταν ένα φιάσκο.Από τους 70 επιχειρηματίες που μαζεύτηκαν και υποσχέθηκαν βοήθεια είδαμε μόνο από μερικούς να παίρνουν ένα διαρκείας και τίποτα περισσότερο.

Αυτοί που θέλουν να λένε πως ο Βόλος έχει μια ομάδα πρέπει να μας στηρίξουν.Είπαμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα ,δεν είπαμε ούτε πως τον Μουρίνιο ,ούτε παίκτες από την Μπαρτσελόνα.Τρέχουμε την ομάδα με δικά μας αποκλειστικά χρήματα.Πέρσι φωνάζαν οι επικριτές της προηγούμενης δδιοίκησηςδιώξτε τους 40άρηδες.Φέτος πήραμε νέα παιδιά και πάλι φωνάζουν.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλάζει και θα περάσει στα χέρια σοβαρών επιχειρηματιών. Ζητάμε από τους φιλάθλους να στηρίξει την ομάδα ακόμα και με ένα εισιτήριο και στα καλά και στα άσχημα

Ο Ολυμπιακός ειναι μια νέα ομάδα που ψάχνει να βρει τον δρόμο της και η διοίκηση πιστεύει πως έχει δυνατότητες.Η ομάδα δεν είναι ούτε του Βαρούτσικου ούτε του Τόρη.Είναι όλης της πόλης και όλη η πόλη πρέπει να την στηρίξει.
Δεν μπορούν οι φίλαθλοι να έχουν απαιτήσεις και στον αγώνα με την Ζάκυνθο στην πρεμιέρα να κάνουμε 1000 εισιτήρια.

Αυτά που διαβάζω στα μπλογκς πως κάντε πρώτα ομάδα και μετά θα έρθουμε είναι ανεδαφικά και δεν έχουν αντίκρυσμα.Αν πρόκειται η πόλη να εγκαταλείψει την ομάδα να πάμε κι εμείς σπίτια μας,να διαθέσουμε τα λεφτά που βάζουμε στην ομάδα για τις οικογένειές μας.

Εμείς πήραμε το ρίσκο ενώ όλοι εξαφανιστήκανε. Οι κύριοι οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να δώσουν κάτι για την ομάδα δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ.Μου χτυπούσαν την πλάτη και μου έλεγαν "Που έμπλεξες ρε Γιώργο"...

Αυτή η μιζέρια που επικρατεί στις κερκίδες με πειράζει.Αυτή είναι η ομάδα μας είτε τους αρέσει είτε όχι.Θέλουμε να κάνουμε 5 μεταγραφές τον Γενάρη αλλά δεν μπορούμε να τις κάνουμε αν δεν έχουμε την στήριξη του κόσμου.Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε αν η ομάδα δεν είναι αγαπητή στους φιλάθλους.

Την Κυριακή έρχεται ένα πολύ δύσκολο και κομβικό ματς που πρέπει να κάνουμε sold out.Θα βάλουμε αναγκαστικά το εισιτήριο 15 ευρώ γιατί πρέπει επιτέλους η ομάδα να κάνει έσοδα.Αντι να ασχολούμαστε με τις επιχειρήσεις μας ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό 24 ώρες την ημέρα.Πρέπει επιτέλους να μας στηρίξετε.

Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.Πέρσι φωνάζαμε για το μ.ο ηλικίας και φέτος που 
Η ομάδα δεν ξέχασε να παίζει μπάλα.Μας λείπουν τα δύο αμυντικά χαφ.Είχαμε πάλι τραυματισμούς και ελλείψεις.Πιστεύω με τις προσθήκες που θα κάνουμε θα αλλάξει το προφίλ της ομάδας.

Η φιλοσοφίας μας και η παιδεία μας είναι διαφορετική θέλω να πιστέυω από τους άλλους.Έχουμε μάθει να παίρνουμε αμέσως κεφαλιά στην Β Εθνική.Πιστεύουμε και στηρίζουμε τον Παντέλη και η ομάδα δεν πρόκειται να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα.

Αυτοσκοπός δεν είναι η άνοδος.Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για τον νέο Ολυμπιακό,Αν υπάρχει ηρεμία,αγάπη  και στήριξη η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει.Δεν μπορεί να έρχοται στο γήπεδο και να βρίζουν τα παιδιά του Ολυμπιακού.Καλύτερα να μην έρθουν στο γήπεδο.Είχαμε κάποια επιτυχή αποτελέσματα.Δεν χάθηκε ο κόσμος.Προσπάθεια θα υπάρξει. 

Προχωράμε και σε άλλα πράγματα,σε άλλους τομείς.Ανοίγει η μπουτικ και υπάρχει τμήμα μάρκετίνγκ.

Ανά 3 ή 4 μήνες θα δίνουμε μια συνέντευξη τύπου.Πρέπει να συζητάμε με τα ΜΜΕ για το τι γίνεται στον Ολυμπιακό μας.

Καλώ όλους τους επιχειρηματίες να βοηθήσουν.Δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο.Η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει μόνο αν έρθουν και βάλουν ένα μικρό κεφάλαιο των 10.000 ευρώ.Άνθρωποι υπάρχουν.Η ομάδα οικονομικά είναι υγιής και αυτό είναι εξαιρετικά βασικό.Πρέπει να κάνουμε ένα μοντέλο με 50-100 άτομα σαν ένα μικρό επιχειρηματικό fund για να δούμε την ομάδα να μεγαλουργεί και πάλι.Δεν πρόκειται να έρθει ποτέ ένας ζάμπλουτος επενδυτής που θα έρθει να ρίξει 2-3 εκατομμύρια σε καμία επαρχιακή ομάδα.Πρέπει να το καταλάβουν αυτό οι φίλαθλοι.

Αυτούς τους παίκτες έχουμε,αυτούς μπορέσαμε να πάρουμε με αυτούς θα πορευτούμε...
Μέχρι εκεί έφτανε η τσέπη μας!Δεν πήραμε ούτε δανεικά,ούτε χρωστάμε σε κανέναν.Εαν θεωρούν οι φίλαθλοι πως αυτό δεν φτάνει να μας το πούνε να γυρίσουμε στις επιχειρήσεις μας.

Αντιμετωπίζουμε προβλήματα που δεν μπορεί να τα βάλει ο νού σας..Μέχρι τώρα για έναν παίκτη εν ονόματι Τικάο που έπαιξε 1 παιχνίδι, πληρώσαμε 35.000 στο CAS γιατί αυτός ο κύριος διεκδίκησε από την ομάδα μας 300.000 ευρώ όταν διαλύθηκε.

Κριτική πρέπει να γίνεται ,η κακοπροαίρετη κριτική είναι ενοχλητική.»

Ο κος Τόρης είπε :

«Τα εισιτήρια διαρκείας είναι μισά από πέρσι.Μια μερίδα του κόσμου είναι απογοητευμένη και υπάρχει κρίση.
Ο κύριος Πάτσης ανέφερε πως υπάρχουν συναντήσεις με κύκλους του Ολυμπιακού για συγχώνευση των δύο ομάδων.Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Εγώ με τον κο Βαρούτσικο κατέχουμε το 65% της ΠΑΕ και δεν έχουμε δεχτεί καμία ενόχληση από κανέναν ανθρώπου της Νίκης. για συγχώνευση.
Ακόμα και να γινόταν αυτό ποτέ δεν θα μπλέκαμε με μία ομάδα που έχει εντελώς διαφορετικά οικονομικά στοιχεία από την δική μας.Δεν μπορούν να συγχωνευτούν δύο ομάδες που η μία είναι οικονομικά υγιής και η άλλη έχει τρομερά προβλήματα.Δεν είναι λογικά αυτά που ακούγονται.

Επιπλέον η νοοτροπία που διακατέχει εμάς απέχει έτη φωτός από την νοοτροπία διαχείρισης της ομάδας του κου Πάτση.

Αυτοί που κριτικάρουν την ομάδα και τις κινήσεις μας δεν έχουν ποτέ αγαπήσει πραγματικά τον Ολυμπιακό Βόλου.Από τους 70 επιχειρηματίες μόνο ο κος Καρακάνας ανταποκρίθηκε.Αυτοί που δεν ανταποκρίθηκαν το ξέρουν οι ίδιοι.

Αν δεν μπορούνε 5.000 βολιώτες να δώσουν 15 ευρώ καλύτερα να κάτσουμε σπίτια μας κι εμείς.Οι γυναίκες και τα παιδιά θα πληρώνουν 8.Η ομάδα χρειάζεται χρήματα.Το παιχνίδι θα γίνει στις 20:30»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...